Mijn leven terug

Mijn leven terug
Naomi N

Na een falend zorg systeem kom ik nergens meer. Ik wil mijn ziekte kunnen overwinnen en weer leven 🙏🏻

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Beste allemaal,

3 jaar geleden viel mijn leven compleet in duigen toen ik te horen kreeg dat ik op het randje van een dwarsleasie zat. Ik ben 23 jaar en stond in de bloei van mijn leven..

wegens fouten van de huisarts zat ik bijna een rolstoel. Ik heb maandenlang door een hel gegaan, en alles wat ik voorheen deed in mijn leven kon niet meer. Nog steeds niet. Ik heb geen inkomen en mijn zorgkosten zijn zo hoog opgelopen dat ze beslag hebben gelegd op alles wat ik heb.

ik kon mijn zorgrekeningen niet meer betalen omdat ik niet meer kon werken. ik ben nu op een punt gekomen dat ik door de bomen het bos niet meer zie. Er is geen medicijn voor een ruggenmergbeschadeging alleen ‘pijnstillers’ zoals anti depressieva etc.

ik wil heel graag alternatieve geneeswijze een kans geven of naar een speciale kliniek gaan, maar hiervoor moet ik mijn zorg schuld eerst hebben afgelost. Ik leef al 3 jaar in een circkel en ik ben ten einde raad. Om uit de circkel te komen moet ik mijn schuld af betalen.

wie kan me hier bij helpen? Al is het maar 1 euro, ik heb er alles voor over om weer te kunnen leven zonder pijn en rare blikken.

Ik heb bewust geen foto van mezelf geplaatst omdat ik me schaam voor mijn omgeving, maar ik ben wel bereid mezelf voor te stellen of mijn verhaal te doen in Prive!

ik dank u alvast enorm met elke kleine bijdrage dan ook..

hartelijke groet,

naomi

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 30/06/2023 gestart
68x bekeken

Actie georganiseerd door:

Naomi N

Naomi N

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 30/06/2023 gestart
68x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog