Mama & gezin in nood

Mama & gezin in nood
Jana Van Eylen

Hulp medische kosten chronische ziekte

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hallo, 

Mijn naam is Jana, ik ben 36 jaar en ben mama van 3 kindjes. 
Sinds 10 jaar heb ik de diagnose CVS en fibromyalgie. Sinds mijn kindertijd heb ik al last van mijn gewrichten, waarvan er enkelen systematisch ontwrichten. Hierdoor werd ik op mijn 21ste geopereerd aan mijn knie. Ik blijk hypermobiel te zijn en ben gevoelig voor onverklaarbare blauwe plekken en bloedingen bij een ingreep of bevalling. 
Momenteel wacht ik op een polsprothese omdat mijn pols helemaal versleten is, door artrose en door een verkeerde bouw van mijn botten. 
 

Zelf ben ik maatschappelijk werker van opleiding en heb ik tot twee jaar terug altijd gewerkt, gerevalideerd en mezelf heruitgevonden om me nuttig te voelen, aanvaard in de maatschappij en “volledig”. 

Sindsdien kan het niet meer. Mijn lichaam is moe en de pijn vaak ondraaglijk. Hulpmiddelen en hulp aan en in huis zijn financieel onmogelijk. 
De medische kosten zijn te hoog en ik val overal door de mazen van het net. 
 

Met deze crowdfunding hoop ik wat hulp te kunnen krijgen bij mijn huishouden, opvang voor de kinderen en de nodige medische behandelingen te betalen. Met aangepaste hulp kan ik hopelijk opnieuw een uitstapje maken met mijn kinderen. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 24/02/2024 gestart
71x bekeken

Actie georganiseerd door:

Jana Van Eylen

Jana Van Eylen

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 24/02/2024 gestart
71x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog