Lymfatische Leukemie Fredje

Lymfatische Leukemie Fredje
DierenVrienden Van Fredje

Begin dit jaar werd voor Fredje zijn gezinnetje alles anders...

 
€ 0 ingezameld

Fredje ,prachtig ,lief .. speels vriendje. Broertje voor Sambo ,aangezien Fredje zijn Baasje geen kindjes op de wereld kan plaatsen zijn huisdieren ooo zo belangerijk als gezelschap ,plezier … bij verdriet… een leven in huis .. misschien klinkt dit allemaal wel gek,maar een hond is niet zomaar een hond ,een hond kan ook als kind in huis aanvoelen.

Fredje leeft een luxeleven ,iedereen die de eigenaren kent weet dat er echt een gouden torentje op Fredje zijn huisje staat ,Oktober 2023 begon Fredje last te krijgen van tandabcessen verschillende malen na elkaar .. de tanden werden op alle mogelijke manieren gereinigd,slechte tandjes getrokken ,tandgel,gebitswater noem maar op. Fredje kreeg ene ontsteking na de andere en in zijn Nekje werden er ook “bolletjes” ontdekt ,de DA schreef Antibiotica voor .. een speciale zalf om pijn te verzachten.. en er werd gedacht dat wat we in zijn nekje zagen gelinkt was aan de tandproblemen . Gek genoeg werden de “bolletjes” kleiner in zijn nek en was er aan zijn keel een soort vochtkwab te voelen waardoor gedacht werd dat inderdaad alles met elkaar te maken en dit dan ook de goede kant op ging ..

Begin 2024..

Opnieuw de Dierenarts ,aangezien de “bolletjes” in zijn nekje toch weer groter werden begonnen er toch zorgen te baren,ook bij de Dierenarts zelf voelde men meteen hier klopt iets niet . 

Opnieuw medicatie proberen en enkele dagen later verder onderzoek om uit te kunnen wijzen wat de oorzaak juist was,al was het vermoeden Leukemie er al ,moest er getest worden op hoever dit in zijn lijfje zijn weg had gevonden en of er andere organen aangetast waren . Na bang afwachten kwam het nieuws ,er bestaan 2 soorten Leukemie ,bij Fredje werd de Lymfatische vastgesteld de minst gevaarlijke variant wist me  te vertellen + niks anders was aangetast ,lever en nieren etc zijn op dit moment oke . Wel werd aangeraden zo snel mogelijk Chemo te starten omdat :

Fredje is nog in goede conditie

Fredje eet echt nog zeer goed en wil nog altijd spelen ,knuffelen ,aandacht ,alles..

Om hem nog enige tijd met comfort in aijn gezinnetje te kunnen laten verblijven zijn er inderdaad u raad het al .. kosten aan verbonden ,opgelet zijn Baasjes doen dit met de grootste liefde van de wereld ,maar iedere steun voor Fredje en zijn Baasjes zou Fantastisch zijn ,elk eurotje kan helpen om hem te geven wat hij verdient . 

De Chemo ( Palladia) kost om de 3 weken bijna €150 

Ook zijn weerstand moet ondersteund worden door middel van Anibidiol deze kost bedraagt €60 per doos 

Zijn voeding zo vers mogelijk voor zijn extra stoffen omdat hij anders teveel afvalt 

Dierenarts bezoekjes ,onderzoekjes alles bij elkaar kan hoog oplopen.

Daarom wordt deze steunactie opgestart ,wij hopen hiermee wat steun te kunnen bereiken en uit naam van Fredje alvast een dikke smak/lik en poot om jullie te bedanken 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 20/01/2024 gestart
530x bekeken

Actie georganiseerd door:

DierenVrienden Van Fredje

DierenVrienden Van Fredje

 
€ 0 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 20/01/2024 gestart
530x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog