Lipoedeem

Lipoedeem
A autar

Doel is leven zonder pijn

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Mijn naam is A. Autar en ik ben 36 jaar en ik kom uit Utrecht. Sinds kort ben ik erachter gekomen dat Lipoedeem bij mij is geconstateerd.

Lipoedeem (Vet-aanmaakstoornis) is een chronische aandoening die vrijwel alleen bij vrouwen voorkomt. Er is sprake van een vet-en vochtophoping waar je pijnlijke klachten kunt ervaren. De klachten die ik ervaar zijn zwellingen over mijn lichaan, pijn bij druk en aarakingen, wat gesprongen adertjes en aanleg voor blauwe plekken. Een dag lopen kost mij al ontzettend veel energie. Ik ben onder behandeling van dermatoloog Drs A. Halk. Ik probeer de klachten te verminderen maar helaas geeft dit nog niet voldoende verbetering. In mijn dagelijkse leven kan ik niet veel, eerst dacht ik dat ik door ongezonde voeding aankwam dus ben ik actief gaan sporten waaronder krachttrainingen onder begeleiding van sport fysiotherapeut, hardlopen in de natuur waaronder verschillende afstanden 4 a 5 keer in de week, zelfs halve en hele marathons dat 1 jaar lang volgehouden te hebben met als resultaat zware vermoeide benen en zwellingen, plekken waar oedeem zit wordt niet dunner, juist dikker. Steeds vragen aan de arts wat er toch aan de hand is en mij toch een keer door te verwijzen want ik eet en leef gezond dus dat is geen reden om vet op te slaan. Ik heb nooit gerookt en ook geen alcohol, ben vegetarisch. Je kunt je voorstellen dat dit ook mentaal heel veel doet met een vrouw van 36 jaar. De frustraties... de pijn... het sociale leven.

Mijn enigste optie is een liposuctie wat helaas niet door de verzekeraar wordt vergoedt... Ik hoop uit de grond van mijn hart dat ik via deze weg wat hulp kan krijgen om mijn leven wat draaglijker te maken.

De totale kosten voor de operatie komen op  €23.000. Hiermee kan ik kwaliteit van mijn leven verbeteren. Ik moet 5 keer behandeld worden: De eerste en tweede behandeling bedragen in totaal €10.000. De derde en vierde behandeling totaal €9.000. De vijfde behandeling bedraagt € 4.000.

Mocht je er meer baat bij hebben om eerst in contact te treden met mij, kun je mij een e-mail sturen: ashwinie_ash@hotmail.com.

Mocht je een donatie willen plaatsen, alle kleine beetjes helpen en elk bedrag is welkom: Ik ben je voor altijd dankbaar!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 18/01/2024 gestart
113x bekeken

Actie georganiseerd door:

A autar

A autar

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 18/01/2024 gestart
113x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Medisch
Misbruik melden