Limon's Strijd Tegen FIP

Limon's Strijd Tegen FIP
Esma Bekar

Onze Limon is enkel een jaar oud en is gediagnosticeerd met de ziekte van FIP.

 

Hallo iedereen,

Zeer recent is onze lieve kat Limon gediagnostiseerd met FIP. FIP is een verwoestende en levensbedreigende kattenziekte. Onze Limon is nog maar een jaar oud en heeft hopelijk nog een lang leven voor zich om te kunnen spelen en geliefd te worden.

Op dit moment is het medicijn tegen FIP nog altijd onverkrijgbaar in België. Dit maakt dat wij als gezin geen andere keuze hadden dan hem zo spoedig mogelijk te laten behandelen in Utrecht. Deze behandeling is 84 dagen lang en brengt bovendien aanzienlijk veel financiële kosten met zich mee.

Het is niet eenvoudig om deze kosten alleen te moeten dragen. Maar de behandeling moet worden verdergezet, anders zal dit fatale gevolgen hebben voor Limon op zeer korte tijd.

We vragen daarom om uw steun, hoe klein dat ook mag zijn. Met een beetje hulp kunnen wij samen deze ernstige ziekte bestrijden en een jong kattenleven redden!

Onze Limon is niet zomaar een huisdier. Hij is een geliefd familielid dat de vreugde in ons huis bewaart. Wij doen er alles aan om hem de meest passende zorg te geven en hem een fijne tijd te bezorgen.

Alvast bedankt voor jullie vriendelijkheid, liefde en steun tijdens deze uitdagende reis! Hopelijk mogen we samen het verschil maken in het geliefde leventje van onze kleine Limon.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 14/10/2023 gestart
1872x bekeken

Actie georganiseerd door:

Esma Bekar

Esma Bekar

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 14/10/2023 gestart
1872x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog