Lets put our hands together for Yvonne♡

Lets put our hands together for Yvonne♡

Het doel is om Yvonne te helpen en haar op de been te houden en financiële steun te bieden naar een goed herstel! ♡

 

Sommigen kennen het verhaal, sommige niet. Dus here we go…. 

Hou me de exacte tijdlijn ten goede. Maar Yvonne brak haar been wat opzich al vervelend is als tattoo artiest maar zitten been omhoog en doorwerken. Dat is ook de instelling van Yvonne. Doorgaan!! 

Helaas was het universum het daar niet mee eens en kreeg ze een trombose been die resulteerde in heel veel long embolieen wat een Ruiterembolie veroorzaakte. Ze had bij haar been breuk controle al aan de arts aangegeven dat ze voelde dat er iets niet oke was met haar longen. Maar deze (niet) fijne arts zei dood leuk te druk te zijn om daar op dat moment gehoor aan te geven.  Maar onze Yvonne is geen klager en een super sterke tante dus door… 

Gelukkig was haar moeder eigenwijs genoeg om 112 te bellen eenmaal in het ziekenhuis was het duidelijk kantje boord. Door de Ruiterembolie is er hart schade ze waren maar net optijd! 

God zij dank, ze is er nog! 

En Yvonne zou Yvonne niet zijn dat ze zo snel mogelijk weer door wil. Maar helaas is er echt te veel schade aan haar hart en longen waardoor door gaan nauwelijks een optie is. Ze vecht iedere dag om beter te worden maar deze vooruitgang kan volgens artsen tot wel een jaar duren. 

In de tussentijd is ze zzper en heeft ze met heel haar hart en ziel haar eigen shop van grond opgebouwd tot een super mooie zeer gewaardeerd onderneming. Op deze manier willen we Yvonne helpen financieel te overleven tijdens haar herstelperiode, zodat ze daarna weer op haar eigen mooie wijze haar onderneming voort kan zetten.

Voor alle klanten, oprechte dank voor jullie geduld. 

Voor vrienden Familie kennisen en alle mensen opzich. Onze dank is onuitdrukbaar groot! 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 5/05/2022 gestart
3310x bekeken

Actie georganiseerd door:

Jana-mae  Sessink

Jana-mae Sessink

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 5/05/2022 gestart
3310x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Medisch
Misbruik melden