Kan mijn medicatie niet betalen

Kan mijn medicatie niet betalen

Ik zit in de financiële moeilijkheden en kan hierdoor mijn medicatie niet betalen

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hallo, 

Ik maak zelf geen testosteron aan dus moet hierdoor om de 10 weken een injectie laten zetten. Deze spuit kost 126 euro, deze medicatie wordt niet terugbetaald.  

Ik zit momenteel in de financiële moeilijkheden en kan mijn lening, belastingen, rekeningen en medicatie niet betalen. Ik hoop dat ik via deze weg een beetje steun kan ontvangen zodat ik volgende week toch mijn hormonen toegediend kan krijgen. 

Ik heb 2 maand ziek thuis gezeten waardoor ik 2 maand geen inkomsten heb gehad (ben nog aan het wachten op mijn uitkering) en nu staat er bijna niks meer op mijn rekening. Ik hoop dat mijn uitkering en loon rap gestort worden zodat ik me geen zorgen meer hoef te maken om alles te kunnen betalen. Maar in de tussentijd kan ik voor bijna niks meer betalen nu. Deze medicatie is belangrijk want als je geen hormonen hebt kan je veel rapper ziek worden, moe lopen, spierafbraak en kan zelfs leiden tot depressie (waar ik nu ook mee aan het kampen ben). 

Normaal gezien zou ik nooit om financiële hulp vragen maar dit is wel belangrijk omdat het over m´n lichaam gaat en iedereen weet dat je er maar één van hebt en je jezelf goed moet verzorgen. 

Dank bij voorbaat 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 19/01/2023 gestart
145x bekeken

Actie georganiseerd door:

Justin Sluiter

Justin Sluiter

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 19/01/2023 gestart
145x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Medisch
Misbruik melden