Julian van Dijk Karting

Julian van Dijk Karting
Cor van Dijk

Help Julian verder in de kartsport!

 

Karten is enorm duur. Wat hobbymatig begon blijkt het met het talent van Julian zonde te zijn om niet verder te gaan in de kartsport. Dit gaat echter zoveel geld kosten dat dit zonder sponsoren niet te realiseren is. Wil je Julian helpen om verder te komen? 

we hebben ondertussen een nieuwe wedstrijdmotor aangeschaft die geschikt is om mee te kunnen doen aan de strijden. Maar dat is helaas niet voldoende! Om mee te kunnen strijden hebben we ook een ander chassis nodig, welke we kunnen aanschaffen via MDB Motorsport in Dronten. Hiervoor hebben we nog 2000 euro nodig, dan zijn we een heel eind op weg om Julian mee te laten doen aan de wedstrijden En hiermee zijn droom te verwezenlijken. Het zou toch zonde zijn om zijn talent te negeren? 

In ruil voor jouw sponsorschap wordt je natuurlijk veelvuldig genoemd op Socia Media en als bedrijf ook op de kart en de racekleding. Zo wordt jouw bedrijf een bekend gezicht in de paddock zullen vele potentiele klanten jouw naam zien in geheel Nederland!  En natuurlijk ben je welkom tijdens trainingsdagen en in de nabije toekomst de wedstrijden!

Dankjewel!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 16/09/2022 gestart
566x bekeken

Actie georganiseerd door:

Cor van Dijk

Cor van Dijk

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 16/09/2022 gestart
566x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Sport
Misbruik melden