jonge kankerpatient

jonge kankerpatient
Julie roex

Ik ben Julie en heb op 22 jarige leeftijd helaas te horen gekregen dat ik borstkanker heb.

 
€ 0 ingezameld

Hallo allemaal! 

Mijn naam is Julie en ik ben een jonge dame die net alleen is gaan wonen. Helaas heb ik te maken met financiële uitdagingen vanwege mijn uitkering. Maar ik laat me niet uit het veld slaan! Ik ben vastbesloten om mijn strijd tegen borstkanker aan te gaan en ik kan jullie hulp goed gebruiken.

Ik wil jullie vragen om mij te steunen in mijn gevecht. Elke bijdrage, hoe klein ook, maakt een groot verschil voor mij. Samen kunnen we ervoor zorgen dat ik me minder zorgen hoef te maken over mijn financiële situatie en me volledig kan richten op mijn herstel.

Ik ben ontzettend dankbaar voor jullie steun en solidariteit. Samen kunnen we laten zien dat ik er niet alleen voor sta. Laten we samen de krachten bundelen en laten zien dat we elkaar kunnen helpen in moeilijke tijden.

Dus alsjeblieft, help me in mijn strijd tegen borstkanker. Samen kunnen we een positieve impact maken en mijn leven een stukje makkelijker maken. Ik waardeer jullie steun enorm en ben dankbaar voor jullie aanwezigheid in mijn leven.

Dank jullie wel voor jullie steun en liefde. Samen kunnen we deze uitdaging overwinnen! 💪🎗️

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 18/10/2023 gestart
1146x bekeken

Actie georganiseerd door:

Julie roex

Julie roex

 
€ 0 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 18/10/2023 gestart
1146x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog