Invalide mama en zoon hebben geen vervoer

Invalide mama en zoon hebben geen vervoer
Allison  Leenders
Deel deze actie via:

Wij hebben geen vervoer wat het moeilijk maakt om naar het ziekenhuis in Leuven te geraken.

 
€ 0 ingezameld

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Beschikbaar in:  Nederlands

Ik de mama ben 40 jaar en ben +66% invalide. Ikzelf heb een zenuwzieke, hernia in de rug en 2 kapotte knieën. Mijn 15 jarige heeft de broze bottenziekte, osteogenesis imperfecta  en heeft de voorbije 10 jaar minstens 1 breuk per jaat opgelopen met de bijbehorende operaties. Hij is slecht te been heeft voor korte afstanden krukken nodig en voor grote afstanden een rolstoel, zijn rug is 32% ineengezakt en heeft een ijzerenstaaf van heup tot knie en aan zijn ander been 15 bouten en 3 ijzerplaten in zijn enkel en een ijzerdraad rond zijn knie met 2 bouten om deze op zijn plaats te houden.

Zoals u wel kunt indenken moeten wij dikwijls naar het ziekenhuis en dokter maar hebben geen eigen vervoer. En moeten steeds op iemand anders rekenen voor naat de winkel te gaan wat niet altijd evident is. Zeker gezien de leeftijd van deze persoon 70 jaar en zelf slecht te been is.


Vandaar deze oproep of er mensen zijn die ons willen helpen aan eigen vvervoer. Een auto zonder rijbewijs kost de helft van een gewone auto en daar zijn we al super blij mee. De auto hoeft niet duur of nieuw te zijn zolang hij ons maar van punt A naar B kan brengen en terug op een veilige manier woj we al super blij. Meer hoeft het niet te zijn. Ook het openbaarvervoer is geen optie omdat de kans op een nieuwe breuk reëel is en bussen niet normaal stoppen of vertrekken en rolstoel gebruikers totaal niet helpen ook al zijn ze dit verplicht. De trein nemen is ook niet echt een oplossing omdat deze steeds te laat komen of gewoon niet komen met als gevolg dat wij onze afspraak dan missen met alle gevolgen van dien want deze zijn heel belangrijk voor mijn zoon.

Ook kan mijn zoon hierdoor niet naar school en de school doet geen of weinig moeite om thuisonderwijs te geven ook al zijn ze dit verplicht volgens de Belgische wet. Hij heeft al veel gemist door corona en nu nog eens. Mijn zoon heeft het momenteel mentaal heel moeilijk en dan zwijg ik nog over zijn lichamijke beperkingen die voor u normaal zijn, maar voor mijn zoon onmogelijk zijn of veel moeite vragen.

Alle hulp is welkom en u mag steeds via privé bericht meer vragen stellen of ik kan het medische dossier laten zien zodat u kunt zien dat we geen oplichters zijn of willen profiteren van de goedheid van de mensen. Want deze vind je spijtig genoeg waardoor de mensen die echte hulp nodig hebben in de kou blijven staan en we lopen nu al genoeg tegen muren aan door onze regering.

Mensen met een beperking kunnen op weinig of geen ñsteun rekenen wat ik heel erg vind. 

Albast bedankt dat u het hebt willen lezen. En mocht u het delen dan zijn wij u zeer dankbaar.

I the mom am 40 years old and am +66% disabled. I myself have a nerve-sick, hernia in the back and 2 broken knees. My 15 year old has the brittle bone disease and has suffered at least 1 fracture in the past 10 years with the associated operations. He has difficulty walking needs crutches for short distances and a wheelchair for long distances, his back is 32% collapsed and has an iron rod from hip to knee on his other leg 15 bolts and 3 iron plates in his ankle and an iron wire round see knee with 2 bolts to keep it in place.

As you can imagine, we often have to go to the hospital and doctor but do not have our own transport and always have to count on someone else, which is not always obvious. 

Hence this call if there are people who want to help us with our own transport. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 2/02/2023 gestart
114x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Allison  Leenders

Allison Leenders

 
€ 0 ingezameld

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 2/02/2023 gestart
114x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Medisch Wens
Misbruik melden