Hulp voor ons zoontje met 2 klompvoeten

Hulp voor ons zoontje met 2 klompvoeten

Ons zoontje heeft 2 ernstige klompvoetjes, veel consultaties met podologen, gipsen en een operaties nodig zodat hij kan lopen

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Lieve vrienden, familie en medemensen,

We willen graag jullie aandacht vragen voor een bijzondere en belangrijke zaak. Ons geliefde zoontje heeft de uitdaging van twee klompvoetjes aangenomen, en we staan vastberaden aan zijn zijde om hem alle steun en zorg te bieden die hij nodig heeft.

Klompvoetjes zijn een medische aandoening die ons leven onverwacht heeft getroffen, maar we weigeren ons hierdoor te laten ontmoedigen. Ons zoontje is een ware vechter, en we geloven dat hij met de juiste behandeling en zorg een vol en actief leven kan leiden.

Om deze behandelingen mogelijk te maken, hebben we jullie hulp nodig. Medische kosten kunnen snel oplopen, en we willen ervoor zorgen dat ons zoontje de best mogelijke zorg krijgt, zonder dat dit een financiële last wordt voor ons gezin.

Elke bijdrage, groot of klein, brengt ons een stap dichter bij het verwezenlijken van een gezond en gelukkig leven voor onze zoon. We waarderen alle steun en liefde die we van jullie ontvangen, en we willen jullie bedanken voor het delen van deze reis met ons.

Zelfs het delen van dit bericht om onze boodschap te verspreiden is van onschatbare waarde.

Samen kunnen we een verschil maken in het leven van ons zoontje en hem helpen om zijn dromen waar te maken. Dank jullie wel voor jullie genereuze steun.

Met liefde en dankbaarheid,

Elien & Michaël

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 20/09/2023 gestart
60x bekeken

Actie georganiseerd door:

Elien Knockaert

Elien Knockaert

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 20/09/2023 gestart
60x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog