Herstelwerk in Oekraïne, Irpin

Herstelwerk in Oekraïne, Irpin
Sanne Rodenboog

Wij komen deze zomer in actie voor de oorlog in Oekraïne door herstelwerkzaamheden te gaan verrichten in Irpin, Oekraïne.

 
€ 0 ingezameld

Met de stichting Hope4Ukraine gaan wij (Sanne en Martin) van 28 juli tot en met 13 augustus naar Irpin om onze handen uit de mouwen te steken voor de mensen die zijn getroffen door de oorlog in Oekraïne. 

Irpin is één van de voorsteden van Kiev. Aan het begin van de oorlog is de stad zwaar getroffen door oorlogsgeweld. Veel huizen zijn verwoest of zo zwaar getroffen dat ze onbewoonbaar zijn geworden.

Met de stichting Hope4Ukraine zijn al meer dan 160 deelnemers naar Irpin gegaan om te helpen. Op meer dan 20 plekken zijn tiny housen gebouwd, huizen hersteld en is er veel puin geruimd. Deze zomer is het onze beurt om een steentje bij te dragen! 

Met uw steun kan het werk van Hope4Ukraine mogelijk gemaakt worden. De bijdrage komt volledig ten goede aan bouwmaterialen en transportkosten voor het herstelwerk.  

Voor meer info zie:

De donatie zal worden gestort op rekening van stichting hope4ukraine. De stichting heeft een ANBI status. Onze dank is groot voor uw bijdrage! 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 16/06/2023 gestart
591x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Hope4Ukraine

Hope4Ukraine

Actie georganiseerd door:

Sanne Rodenboog

Sanne Rodenboog

 
€ 0 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 16/06/2023 gestart
591x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog