Helpt u mee het leven weer draaglijk te maken ?

Helpt u mee het leven weer draaglijk te maken ?
Gerard Koch

Diagnose FNS Dringende medische hulp nodig.

 

Ik zal me even voorstellen ik ben Gerard Koch 39 jaar oud getrouwd met Rianne Koch samen hebben we 5 kinderen. 

Ik zit al enige tijd in de medische molen vanwege uitvalsverschijnselen met mijn been. Heb al verschillende onderzoeken en scans gehad maar er kon geen diagnose gesteld worden. 

Tot dat de ochtend van 25-06 mijn leven op z'n kop zetten.  Ik werd wakker en was Links zijdig verlamd / kon er niets mee.  Heb toen de HAP gebeld en die stuurde gelijk na aanleiding van mijn verhaal de ambulance. Daarna ging alles in een sneltreinvaart en werd ik met spoed weggebracht. Er werd gedacht aan een infarct.  Na alle onderzoeken bleek dit gelukkig niet het geval te zijn. 

Ik kreeg uiteindelijk de diagnose FNS (Functionele Neurologische Stoornis)  een totale nieuwe stoornis waar ik nog nooit van gehoord had. Samen met mijn vrouw leven we met vele vragen rondom deze stoornis: wat is het toekomstbeeld, kan ik zulke symptomen vaker voorkomen en zo nog meer vragen. 

Auto rijden kan/ mag ik niet. Lopen doe ik met een 4-poot anders val ik, buiten en langere afstanden leg ik af met een rolstoel.  In mijn dagelijkse dingen: aankleden, eten klaar maken, enzo loop ik tegen veel dingen aan omdat ik links handig ben. 

Eten/ slikken gaat sinds een paar dagen ook moeizamer. Best eng gevoel.

Ik moet gespecialiseerde fysiotherapie gaan volgen en ergo therapie ivm mijn dagelijkse dingen.  De wachttijden zijn enorm lang ivm drukte in de sector zorg/ vakantie tijd. 

Helaas worden mijn behandelingen niet vergoed. Deze behandelingen zijn noodzakelijk voor de rest van mijn leven. Om blijvende invaliditeit te verminderen.

Zouden jullie mij alstublieft kunnen helpen?

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 10/07/2023 gestart
9593x bekeken

Actie georganiseerd door:

Gerard Koch

Gerard Koch

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 10/07/2023 gestart
9593x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog