Help Wendy met haar strijd tegen een kwaadaardige longtumor

Help Wendy met haar strijd tegen een kwaadaardige longtumor

Mama met nog jonge kindjes met een kwaadaardige tumor in de longen. De tumor maakt antistoffen aan die vechten tegen spieren

 

Wendy kampt al enkele maanden met een spierzwakte in haar benen. Meerdere onderzoeken bij Neurologie en andere dokters leverden geen resultaat op.Tot een huisdokter in opleiding haar laat testen op natrium op een vrijdagmorgen en vanaf dan gaat het ineens zeer snel. Ze beland op intensieve zorgen met een kritiek laag zoutgehalte. Om te onderzoeken waar dit vandaag komt worden er diezelfde avond nog scans genomen. 

Hieruit blijkt het ergst mogelijke scenario… uitgezaaide longkanker. Heel onze wereld staat op zijn kop. De week erna wordt er al meteen gestart in het UZ leuven met 4 chemo’s. Omdat er meerdere dialyse moeten plaatsvinden voor de antistoffen uit het bloed te halen moet ze vanaf maandag 26/08 2 weken opgenomen worden in het UZ leuven. 
 

Allemaal dure behandelingen en medicijnen maken het er allemaal niet makkelijker op. Wij vragen dan ook om een beetje steun in deze moeilijke tijden. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 22/08/2024 gestart
1771x bekeken

Actie georganiseerd door:

Kristof Baeten

Kristof Baeten

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 22/08/2024 gestart
1771x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Zorg Medisch
Misbruik melden