Help Thorben! Dit kan het leven van Thorben dragelijker maken.

Help Thorben! Dit kan het leven van Thorben dragelijker maken.
Jelleke Casteleyn
Deel deze actie

We zamelen centjes in voor een Innowalk, een stapmachine zodat Thorben zijn pijn minder kan worden en het leven aangenamer.

464 donaties
51%
€ 10203 van € 20000 ingezameld

Help Thorben! ❤️ Thorben is een jongen dat dringend nood heeft aan de Innowalk zodat dit zijn leven aangenamer kan maken. Thorben is 8 jaar geleden te vroeg geboren waardoor hij zuurstof tekort had en een hersenbloeding heeft gekregen. Thorben is een jongen met een beperking. De ouders (mensen die ik zelf ken) doen er alles aan om Thorben te helpen. De Innowalk zou voor Thorben enorm helpen en zijn leven veel comfortabeler maken. Dit helpt bijvoorbeeld bij zijn stoelgang, voor zijn benen en lichaam soepeler te laten bewegen en vooral veel pijn weg te nemen zodat hij verder kan met minder pijn in het leven. Alvast bedankt aan al degene dat een bijdrage storten! 🙏🏼😘

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 27-05-2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Jelleke Casteleyn

Jelleke Casteleyn

464 donaties
51%
€ 10203 van € 20000 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 27-05-2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

In de media

Inzamelactie werpt vruchten af: Thorben (9) kan rechtopstaand bewegen met Innowalk

28 Sep 2021

SCHELLE - De inzamelactie voor Thorben (9), het zwaar gehandicapte zoontje van Mano Janssen en Vicky Herbos, is voorlopig al een succes gebleken. Dankzij het ingezamelde bedrag kan de jongen al een tweetal weken gebruikmaken van de Innowalk, een stapmachine voor mensen die niet in staat zijn om zelfstandig te stappen. “Dit maakt zijn leven een stuk comfortabeler”, klinkt het.

Het Laatste Nieuws

Sympathisanten houden inzamelactie voor stapmachine voor gehandicapte Thorben (8): “Dit zou een stuk van zijn pijn kunnen wegnemen”

12 Jul 2021

SCHELLE - Papa Mano en mama Vicky weten het zeker: hun zwaar gehandicapte zoontje Thorben (8) zou enorm geholpen zijn met de Innowalk. Dat is een stapmachine die ondersteuning biedt aan mensen die niet in staat zijn om zelfstandig te stappen. Enig probleem: zo’n apparaat kost liefst 29.500 euro. Vrienden van het gezin zijn alvast met een crowdfunding gestart om hen te helpen. “Dit kan het leven van Thorben een stuk draaglijker maken.”

Het Laatste Nieuws

“Waarom is er geen tussenkomst voor de dure stapmachine voor Thorben?”

26 Mei 2021

Schelle - De Innowalk, een innovatieve ‘stapmachine’ die uit Noorwegen is komen overwaaien, biedt mooie perspectieven voor personen met een beperking. Sinds hun zoontje Thorben (8) het toestel een keer mocht uitproberen, zijn ook Mano Janssen en Vicky Herbos uit Schelle overtuigd. Een probleem: de Innowalk is peperduur en er kan geen beroep worden gedaan op een tussenkomst.

GVA