Help Sjoek aan een Mollii Suit

Help Sjoek aan een Mollii Suit
Sjoukje Huisman-Homburg

Het Mollii Suit geeft mij meer vrijheid en mijn leven weer terug. Een waardevol geluk.

 

Ik ben Sjoukje Huisman (48 jaar) getrouwd met een lieve man. Ik heb inmiddels 14 jaar de diagnose MS (Multiple Sclerose). Deze ziekte heeft mijn coördinatie, de kracht in mijn benen en mijn evenwichtsorgaan sterk aangetast met vaak pijnlijke spasmes. Daardoor ben ik flink beperkt in mijn dagelijkse activiteiten: lopen gaat heel moeizaam en beperkt zich tot 500m per dag. Doordat mijn evenwicht niet goed meer is, loop ik voorzichtig en heb ik constant/vaak steun nodig. Rolstoel, krukken, een elektrische step… ik heb van alles geprobeerd om makkelijker en beter te kunnen voortbewegen. Helaas geven deze hulpmiddelen niet de verbetering in mijn leven zodat ik mijn leven échte leuker en makkelijker kan maken. 

Al snel na de diagnose bleek dat het niet meer mogelijk voor me was om te blijven werken. De baan waar ik zo van hield, moest ik loslaten. Ik werd volledig afgekeurd en dat had veel impact op mijn leven. Toch blijf ik iedere dag zoeken naar mogelijkheden en manieren om zoveel mogelijk te kunnen blijven (mee) doen. 

Kortgeleden werd ik door een revalidatiearts geattendeerd op het Mollii Suit pak. Het is een soort ‘wetsuit’, met 58 elektrodes. Dit pak moet je om de twee dagen een uur aan om er 48 uur effect van te hebben. Het zorgt ervoor dat de zwakke spieren geactiveerd worden en de spieren waar teveel spierspanning op staat gaan ontspannen. Het pak wordt vooraf afgesteld op de beperkingen van mijn lichaam.

Ik heb het Mollii Suit twee weken kunnen uitproberen en met geweldig resultaat, dit pak voelt als een wonder! Mijn lichaam voelt zoveel soepeler, stabieler en alles kost minder energie! Ik heb een filmpje van voor en de situatie nadat ik het pak heb aangehad. Het laat zien dat ik ondanks de MS toch Meer Snelheid kan hebben door het Molii Suit. Ik wil vechten en niet opgeven, sterk💪🏻 en trots zijn en blijven bewegen en vooral genieten!!

Ik wil het Mollii Suit dolgraag permanent hebben, maar er hangt wel een prijskaartje van € 9750 aan (inclusief de kosten van het crowdfunding platform). De zorgverzekering vergoedt de kosten helaas niet. Ik heb het geld niet op mijn rekening staan.

Daarom vraag ik jullie hulp om dit fantastische pak aan te schaffen. Willen jullie mij sponsoren en dit BERICHT zoveel mogelijk DELEN, zodat ik dit Mollii Suit kan kopen? Alle bijdragen, groot en klein, zijn van harte welkom!

Ik leg zelf de eerste €1000,- in. Helpt u mij mee om de rest van het bedrag bij elkaar te krijgen? Geweldig bedankt voor uw bijdrage!

Ondanks MS meer snelheid en ook RUST met MS door Molli Suit

***DELEN WORDT GEWAARDEERD***

NB

Meer informatie over het Mollii Suit is te vinden op de website van Ottobock. Plak de link in je browser: https://www.ottobock.com/nl 

Filmpje: links = voor de Mollii Suit behandeling/ rechts = na de Mollii Suit behandeling

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 14/05/2024 gestart
3159x bekeken

Actie georganiseerd door:

Sjoukje Huisman-Homburg

Sjoukje Huisman-Homburg

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 14/05/2024 gestart
3159x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Medisch
Misbruik melden