Help Rose aan werkende knieën

Help Rose aan werkende knieën
Mike Ten Berge

Help Rose weer de vrolijke pup te zijn die ze was !

 

 

Update: inmiddels is Rose al geopereerd en ligt ze momenteel voor pampus op de bank. Voorlopig kijkt ze uit naar 6 weken bench rust en hopen we dat er geen complicaties komen. Het herstel is begonnen. 

NB: wij willen alle mensen die tot nu toe hebben bijgedragen aan deze steunactie onwijs bedanken. Het doet ons en vooral Rose goed ❤️

Rose, onze new old english bulldog pup, is onze pup van inmiddels 7 maanden jong.

Nadat wij vorig jaar onze (vorige) trouwe viervoeter moeten hebben laten inslapen (ouderdom) was het tijd om een nieuwe editie aan ons gezin toe te voegen. Een hond is voor ons echt een onderdeel van het gezin. Rose is een zeer fijne en lieve hond en past door haar gekke karakter uitermate goed bij ons 🤪. Helaas was ons plezier van korte duur. Rose kreeg een cherry-eye en allergische huid reacties. Na nu al ruim €1000,- aan dierenarts/medicijn kosten dachten we wel klaar te zijn maar niets is minder waar. Onze dierenarts gaf bij het laatste consult al aan om de kleine meid haar knie(en) in de gaten te houden. Wij zijn naar een gespecialiseerde kliniek met Rose gegaan om haar benen te laten onderzoeken. Conclusie ; Patella Luxatie , haar knieschijf zweeft dus als het ware los. Door deze aandoening is haar rechterbeen iets onderontwikkeld omdat ze het ontlast vanwege de pijn. Rose moet dus geopereerd worden. Rose is een kleine buffel want de chirurg zei dat deze dame eigenlijk de hele dag pijn heeft. Gelukkig voor Rose kon zij de volgende dag al geholpen worden. We hopen dat Rose spoedig hersteld en dat het niet nodig is om haar linker been ook te laten operen (momenteel is dat wel zo maar wil de chirurg wachten tot dat Rose volgroeid is)

 Wil jij Rose helpen zodat ze weer lekker pup kan zijn ?

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 7/06/2023 gestart
646x bekeken

Actie georganiseerd door:

Mike Ten Berge

Mike Ten Berge

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 7/06/2023 gestart
646x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog