Help Randy weer op pad met een rolstoelauto

Help Randy weer op pad met een rolstoelauto
Liane Walls
Deel deze actie via:

Help Randy aan een rolstoelauto, zodat hij weer samen met zijn gezin op pad kan gaan.

 

Mijn neefje, Randy, is een ontzettend lieve en vrolijke jongen van vijf jaar oud. Mijn zus en haar man hebben de zorg voor Randy (en zijn zus) op zich genomen sinds hij 9 maanden oud was. Ondanks dat hij een moeizame start had vanaf zijn geboorte ging het vanaf dat moment gelukkig steeds beter met Randy. Hij ontwikkelde zich als een normale baby/peuter die hield van dansen, altijd veel praatjes had en ervan genoot om samen met zijn zus te spelen. Totdat de epilepsie de overhand kreeg.

Randy lijdt aan Tubereuze Sclerose Complex. Dit is een erfelijke aandoening waarbij op verschillende plaatsen in het lichaam goedaardige tumoren ontstaan. Dit kan in de hersenen, de longen, de nieren en de huid zijn. Bij Randy zitten deze tumoren met name in de hersenen, waardoor er 24/7 sprake is van epileptische activiteit. Hij heeft veel last van epileptische aanvallen en deze remmen zijn hersenontwikkeling. De afgelopen jaren is hij in zijn gehele ontwikkeling enorm achteruitgegaan, met als gevolg dat hij nu een ernstige verstandelijke beperking heeft, zijn spraakvermogen in het geheel is verloren en hij nauwelijks zelfstandig kan lopen en van een rolstoel afhankelijk is. Hij wordt binnenkort zes jaar en is al een grote jongen aan het worden, waardoor ze onlangs een nieuwe en grotere rolstoel hebben moeten aanschaffen. Deze rolstoel past helaas niet in hun auto. Daardoor kunnen ze momenteel niet met de rolstoel op pad gaan en zijn ze erg beperkt in hun bewegen.

Ik start daarom deze actie, in de hoop dat ze met dit geld een tweedehands rolstoelauto kunnen aanschaffen en weer lekker met het gehele gezin op pad kunnen gaan. Ik hoop op jullie steun en ik ben ontzettend dankbaar voor elke bijdrage die hen tegemoetkomt! 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 28/04/2023 gestart
2003x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Liane Walls

Liane Walls

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 28/04/2023 gestart
2003x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog