Help oplossen medische kosten!

Help oplossen medische kosten!

Grote medische kosten + geld kwijt na oplichting MEDIA AANDACHT !!!

 

Sara is een jonge vrouw van 33 jaar. Door opeenvolgende hospitalisaties in verschillende ziekenhuizen te Gent (M.Middelares, AZ St Lucas, UZ Gent) en ook in Leuven, heeft ze al anderhalf jaar grote ziekenhuisrekeningen. Ze heeft schulden openstaan bij vrienden en kan ook eigen rekeningen voor medische kosten niet meer betalen. Bovendien zou er deze zomer een belangrijke operatie dienen te gebeuren (zenuwchirurgie), waarvan ze nu denkt dat deze om financiële redenen zal moeten worden afgezegd. Net op het moment dat het beloofde iets beter te gaan, verloor ze al haar geld en wordt verplicht terug bij haar ouders te wonen.

Begin januari startte ze een poging voor online bijverdienste. Dit begon met kleine investeringen, maar liep al snel op tot grotere contracten met grotere winsten. Sara is momenteel nog steeds gehospitaliseerd, het online bezig zijn helpt de verdachten en zorgen te verzetten. Om uiteindelijk de som terug binnen te halen, krijgt ze opnieuw aanbevolen een bepaald bedrag te storten. Toen dit uiteindelijk gebeurde, sloot de scammer alle poorten en was geen enkel platform nog bereikbaar. 

Wil jij Sara helpen om er terug bovenop te geraken, ziekenhuisrekeningen te betalen, operatie deze zomer te kunnen laten doorgaan en ook zelfstandig (zonder ouders) te gaan wonen? 

Contacteer gerust als u vragen heeft omtrent dit alles. Ik kan ziekenhuisrekeningen, voorbije hospitalisatie, scammers, en huidige bankrekeningsdocumenten staven. Ik ben op en radeloos.

HELP ME AUB!

— — — — — UPDATE: — — — — — 

De zaak is momenteel lopende bij de politie. Klacht is ingediend voor fraude en oplichting. Advocatenkantoor te Mechelen is gecontacteerd en er wordt onderzoek gedaan. Helaas is er weinig kans dat de criminelen worden opgespoord, al is het wel van belang dat klachten (hoe groot of klein ook) worden ingediend. Enkel zo kunnen dergelijke bendes van criminelen die in Europa maar ook daarbuiten actief zijn worden gevat. Bij deze een warme oproep om mensen meer alert te maken wanneer ze gecontacteerd worden door onbekenden. Fraude via het internet komt steeds vaker voor. Het is belangrijk dat mensen gewaarschuwd zijn om dergelijke zaken te voorkomen. Onderstaand artikel klaart dit duidelijk uit: (het is bij deze advocaten dat ook wij hopen geholpen te zijn)

https://www.dom-partners.be/blog/oplichting-met-cryptomunten

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2024/03/08/check-alweer-vrt-gezichten-in-online-scams-misbruikt-hoe-herk/

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 9/04/2024 gestart
223x bekeken

Actie georganiseerd door:

Geert Vermeulen

Geert Vermeulen

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 9/04/2024 gestart
223x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog