Help ons de zwerfdieren te redden op het eiland Sal

Help ons de zwerfdieren te redden op het eiland Sal
Priscilla Korving

Help deze geweldige groep Saving the Beautiful Dogs and Cats of Sal om de zwerfdieren te redden, voeren en op te vangen.

 

Deze steunactie is opgezet om Deborah Allison te helpen met haar geweldige groep om zoveel mogelijk zwerfdieren te kunnen redden. Ik zie hoeveel tijd en moeite deze mensen doen om die arme dieren te redden!

Tijdens mijn verblijf op het eiland Sal heb ik gezien hoeveel dieren er echt hulp nodig hebben. Elke dag heb ik samen met mijn vriend alle zwerfdieren die we tegen kwamen gevoerd. Daar kwam ik dan ook de hond tegen die letterlijk ons hart heeft gestolen. Met pijn in ons hart terug naar Nederland. Alsof het zo moest zijn zag ik de hond voorbij komen in de facebookgroep genaamd Saving the Beautiful Dogs and Cats of Sal! Na een hoop geduld te hebben gehad zit zij nu in een pleeggezin tot de tijd dat wij haar dan ook eindelijk op kunnen halen. Dit duurt helaas erg lang vanwege alle strenge regels, en bloedonderzoeken. Hierdoor heb ik wel gezien wat een werk er word verricht door deze ontzettend lieve mensen en wat het allemaal kost. Helaas zijn er ontzettend veel dieren die hulp nodig hebben en de hierdoor zijn de kosten dan ook enorm hoog. Ook zijn er momenteel helaas geen mensen die een zwerfhond willen fosteren. Ik hoop dat ik met deze doneeractie een steuntje kan bijdragen aan de dierenartskosten, voeding, opvang. Alle kleine beetjes kunnen helpen!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 18/02/2022 gestart
1638x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Saving the Beautiful Dogs And Cats of Sal , Cape Verde 🐾❤️

Saving the Beautiful Dogs And Cats of Sal , Cape Verde 🐾❤️

Actie georganiseerd door:

Priscilla Korving

Priscilla Korving

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 18/02/2022 gestart
1638x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog