HELP! Noodoperatiefonds nodig voor Julius!

HELP! Noodoperatiefonds nodig voor Julius!
Nancy  Sonck
Deel deze actie

Julius heeft uw hulp dringend nodig!! Julius heeft een ernstig auto-ongeluk gehad in Thailand.

264 donaties
11%
€ 5.736 van € 50.000 ingezameld

De kosten van ziekenhuisoperaties voor de operaties alleen al zullen 50.000€ bedragen.

Deel dit bericht. Elke steun kan zijn voet helpen redden. Hij ligt momenteel in het ziekenhuis en kan pas geopereerd worden als hij kan betalen, dus dit is extreem tijdgevoelig.

Julius besteedt zijn hele carrière aan het werven van fondsen voor goede doelen over de hele wereld, en deze keer heeft hij alle hulp nodig. Zonder deze operatie

Hij werkt momenteel in Australië en is er even tussen uitgegaan naar Thailand, hij was met alles in orde alleen geen reisverzekering waardoor dit heel erg complex geworden is om asap de juiste zorg te krijgen. Thailand wilt eerst geld zien voor ze verder iets ondernemen.

Hij word er niet goed behandeld , ziet uren aan een stuk geen dokter , enkel morfine , laten we aub de amputatie te proberen te vermijden , nog meer zelfs proberen te vermijden dat hij daar op straat gezet word omwille dat het geld er niet snel genoeg is.

Hij zit nu op een eiland en moet overgeplaatst worden naar Bangkok om daar de operaties te kunnen ondergaan. De overplaatsing kost 14000€

Dat zou al een goed start zijn

Alle hulp is welkom

Veel Kleine beetjes maken groot ❤️

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 5/07/2022 gestart
10711x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Nancy  Sonck

Nancy Sonck

264 donaties
11%
€ 5.736 van € 50.000 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 5/07/2022 gestart
10711x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

In de media

Julius Grauls (29) verbrijzelde voet op vakantie, maar kon niet geopereerd worden: “Ik kreeg doek rond mijn voet en pijnstilling, dat was het”

01 Aug 2022

“Mijn voet was verbrijzeld, maar in het Thaise ziekenhuis konden ze mij niet opereren. Er ging een verband rond en ik kreeg wat pijnstilling.” Leuvenaar Julius Grauls (29) kreeg in het paradijs een gruwelijk ongeval. Zijn verhaal is er één over het belang van een goede reisverzekering, machteloosheid ver van huis, en de kracht van familie. “Zonder hen had ik het niet gehaald.”

HLN

Julius Grauls (30) is herenigd met mama Nicole na de hel in Thailand: “Maar er wachten hem nog operaties in UZ Leuven om zijn been te redden”

26 Jul 2022

LEUVEN - Begin juli sloeg het noodlot toe voor Julius Grauls (30) met een zwaar ongeval in Thailand dat hem ei zo na zijn rechtervoet kostte. Een dringende operatie kon dat nog voorkomen maar daar was 60.000 euro voor nodig die mama Nicole (60) hoopte in te zamelen via crowdfunding. Ondertussen is Julius weer in ons land maar echt goed gaat het nog niet met de dertiger. “Het wordt afwachten of zijn been alsnog geamputeerd zal moeten worden”, vertelt mama Nicole die in woelig financieel water verkeert door de oplopende kosten.

HLN

Na de crowdfunding van zijn mama: Julius Grauls is na zijn zwaar ongeval in Thailand eindelijk terug in België

24 Jul 2022

Nicole Grauls uit Leuven en haar zoon Julius zijn opnieuw verenigd. De man van 30 lag sinds begin juli in een ziekenhuis in Thailand na een zwaar verkeersongeval op vakantie. Volgens zijn mama werd hij daar niet goed verzorgd. Ze startte een crowdfunding op om haar zoon naar België te halen: zowel het verblijf in het ziekenhuis in Thaïland als de vliegtickets zelf bleken peperduur. De inzamelactie leverde volgens zijn mama in totaal een kleine 20 000 euro op.

ROB TV

Nicole uit Leuven probeert zwaargewonde zoon Julius uit Thais ziekenhuis te halen: "Het is een hel, een horrormovie"

08 Jul 2022

Nicole uit Leuven beleeft op dit moment een nachtmerrie die geen enkele ouder wil meemaken. Vanuit haar appartement probeert Nicole Grauls haar zoon Julius koste wat kost naar België te halen. Julius kreeg een zwaar ongeval in Thailand, en ligt er nu in een privéziekenhuis op een klein eiland. Volgens Nicole wordt hij er erg slecht verzorgd, en moet hij dringend overgebracht worden naar een ziekenhuis in België, of Bangkok. Maar omdat hij geen reisverzekering heeft, kan de ambassade hem niet repatriëren, als zijn familie dat zelf wil doen, kost dat maar liefst 120.000 euro.

ROB TV

Julius (30) moet 60.000 euro voor operatie vinden, of voet wordt geamputeerd na zwaar ongeval in Thailand

07 Jul 2022

Vier dagen geleden sloeg het noodlot toe voor Julius Grauls (30). Hij was samen met een vriend op een twee weken durende reis doorheen Thailand, toen een vrachtwagenchauffeur zijn pinker niet gebruikte en Julius bruusk te pas afsneed. Met zeer zware gevolgen: de rechtervoet van Julius werd compleet verbrijzeld. Omdat Julius geen reisverzekering nodig heeft, moet er eerst véél geld over de brug komen vooraleer hij geopereerd kan worden. 60.000 euro meer bepaald, of een beenamputatie dreigt. Mama Nicole Grauls (60) uit Leuven is de wanhoop nabij. “Mijn zoon is stervende, de situatie is heel dringend”, klinkt het.

Leuven Actueel

Vlaming Julius (29) belandt in nachtmerrie na zwaar motorongeval in Thailand: “Zonder geld dreig ik mijn voet te verliezen”

07 Jul 2022

HASSELT - Als Julius Grauls (29) niet snel 80.000 euro vindt, dreigt zijn voet te worden geamputeerd. “Zonder geld doen de dokters hier helemaal niets”, vertelt de Hasselaar vanuit Thailand, waar hij zwaargewond raakte bij een motorongeval.

Nieuwsblad

Hasselaar dreigt voet te verliezen na motorongeval in Thailand: “Zonder geld doen de dokters niets”

07 Jul 2022

Bangkok/Hasselt - Als Julius Grauls (29) niet snel 80.000 euro vindt, dreigt zijn voet te worden geamputeerd. “Zonder geld doen de dokters hier helemaal niets”, vertelt de Hasselaar vanuit Thailand, waar hij zwaargewond raakte bij een motorongeval.

Het Belang Van Limburg

Julius (30) moet 60.000 euro voor operatie vinden, of voet wordt geamputeerd na zwaar ongeval in Thailand

07 Jul 2022

Vier dagen geleden sloeg het noodlot toe voor Julius Grauls (30). Hij was samen met een vriend op een twee weken durende reis doorheen Thailand, toen een vrachtwagenchauffeur zijn pinker niet gebruikte en Julius bruusk te pas afsneed. Met zeer zware gevolgen: de rechtervoet van Julius werd compleet verbrijzeld. Omdat Julius geen reisverzekering heeft, moet er eerst véél geld over de brug komen vooraleer hij geopereerd kan worden. 60.000 euro meer bepaald, of een beenamputatie dreigt. Mama Nicole Grauls (60) uit Leuven is de wanhoop nabij. “Mijn zoon is stervende, de situatie is heel dringend”, klinkt het.

Hageland Actueel

“60.000 euro, of geen operatie. Julius wordt gegijzeld”: Nicole wanhopig op zoek naar geld om levensreddende ingreep voor zoon (30) te betalen

06 Jul 2022

LEUVEN - Kan je een prijs zetten op een mensenleven? In het geval van Julius Grauls (30) bedraagt die prijs 60.000 euro. Nadat hij door een verkeersongeval in een Thaise kliniek belandde, maakten de artsen snel duidelijk dat een levensreddende operatie er pas zou komen na betaling. Nicole Grauls (60) probeert verwoed vanuit haar appartement in Leuven de nodige 60.000 euro te verzamelen voor haar zoon, maar de tijd dringt. “Julius wordt effectief gegijzeld.”

HLN