Help mijn oma haar strijd tegen kanker voort te zetten

Help mijn oma haar strijd tegen kanker voort te zetten
Eldin Garibovic

Help ons alstublieft om mijn oma de zorg te geven die ze nodig heeft.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Beste allen,

Ik richt me vandaag tot jullie met een heel persoonlijk verzoek, een verzoek om mijn dierbare oma in Bosnië te helpen. Als haar enige kleinzoon doe ik er alles aan om haar te steunen in haar strijd tegen borstkanker, een strijd die ze na een eerdere periode van behandelingen en een tijdelijke verbetering, helaas opnieuw moet aangaan.

Na haar terugval is haar gezondheid ernstig verslechterd, en de noodzaak voor adequate behandeling is urgenter dan ooit. De reguliere klinieken in Bosnië hebben niet de middelen om de benodigde chemotherapie te bieden, en zonder verzekering zijn de hoge kosten van privéklinieken een grote barrière.

We streven ernaar om tussen de 6 en 10 chemotherapiebehandelingen te financieren om haar de best mogelijke kans te geven. Ons doel is om €10.000 op te halen, zodat ze deze essentiële behandelingen kan ondergaan.

Elke bijdrage, groot of klein, kan een wereld van verschil maken voor mijn oma's gezondheid en welzijn. Met jullie steun kunnen we haar hoop bieden en de last van deze zware financiële kosten verlichten.

Als haar kleinzoon wil ik er zeker van zijn dat ik er alles aan heb gedaan om haar te helpen, zodat ik later in de spiegel kan kijken en weet dat ik mijn uiterste best heb gedaan. Jullie hulp betekent niet alleen financiële steun, maar ook morele ondersteuning in deze moeilijke tijd.

Help ons alstublieft om mijn oma de zorg te geven die ze nodig heeft om deze strijd te winnen. We zijn enorm dankbaar voor elke donatie, elk bericht van steun en elk gedeeld woord van deze campagne.

Met oprechte dankbaarheid,

Eldin

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 26/05/2024 gestart
12x bekeken

Actie georganiseerd door:

Eldin Garibovic

Eldin Garibovic

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 26/05/2024 gestart
12x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Medisch
Misbruik melden