Help mijn moeder met het bekostigen van een zware operatie

Help mijn moeder met het bekostigen van een zware operatie
Manu De oliveira
Deel deze actie via:

Mijn moeder uit Brazilië heeft een kanker gezwel in haar blaas. Ze heeft geen geld voor de operatie. Help ons!

 

Hoi! Mijn naam is Maria Emanuela de Oliveira. Ik ben van Braziliaanse afkomst. Ik woon in Nederland samen met mijn man Herman en zoon Oscar. Ik kom nederig om uw hulp vragen. Twee maanden geleden kreeg mijn moeder Ana Maria de Oliveira, die in een klein stadje in Brazilië woont, de diagnose blaaskanker, die in een vergevorderd stadium is, met risico op overlijden voor haar.

Om haar te laten overleven, zeggen de artsen dat een operatie dringend nodig is. In Brazilië doen openbare ziekenhuizen er jaren over om deze procedure uit te voeren en alleen particuliere ziekenhuizen voeren deze procedure snel uit, maar ze eisen betaling voor medische zorg. 

Helaas is de prijs erg hoog (12000 reais, omgerekend 1900 euro) en hebben we niet de financiële middelen om deze ziekenhuizen in te huren. Daarom vragen we om een donatie: het kan van elk bedrag zijn - zelfs een klein bedrag zou ons enorm helpen. Help ons alstublieft de chirurgische ingreep te betalen, help ons het overlevingsdoel van mijn moeder te verzekeren.

Het overlevingsdoel voor haar heeft de afgelopen maand een nieuwe impuls gekregen. Ze ontmoette haar enige kleinzoon, mijn 8 maanden oude zoon genaamd Oscar. Ze zou graag vele jaren bij hem willen zijn om hem te omhelzen en hem te zien groeien in leeftijd en wijsheid, wat het grootste geluk van haar leven zou zijn.

Bedankt voor jullie aandacht en donatie! Moge God je zegenen met veel zegeningen, gezondheid en vrede!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 4/11/2021 gestart
1785x bekeken

Actie georganiseerd door:

Manu De oliveira

Manu De oliveira

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 4/11/2021 gestart
1785x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog