Tijd voor kunst

Tijd voor kunst
Deel deze actie via:

Ehler Danlos Syndroom vertraagde mijn plannen. Nu de therapie op punt staat, is het terug tijd voor actie.

 

Meccano van den Aldi, zo noemde mijn grootvader ons soms, mijn zus en ik. Erg goed zitten we niet in elkaar bedoelde hij daarmee, uit liefde natuurlijk, niet gemeen. Met regelmatig bij ons gewrichtsproblemen, dislocaties, constante pijn, extreme vermoeidheid, ... had hij wel een punt. Hoe ouder we werden hoe meer pijn we kregen, pijn die op sommige dagen met geen pil te stillen was. Mijn zus kreeg eerst haar diagnose, een aantal jaren later ik ook. Ik wilde t allemaal liever niet weten, maar besefte dan dat ik niet anders kon als ik de hulp wilde krijgen die ik nodig had. Ehler-Danlos Syndroom, EDS afgekort. Een genetische bindweefsel aandoening. Een hele dag en nacht pijn, opletten wat je doet, braces waar je t bestaan niet van wist, pijnstilling noodzakelijk,... Sinds 1,5 jaar ga ik nu 2 keer per week naar de kine, moet ik dagelijks oefeningen doen zodat mijn gewrichten bij elkaar blijven, draag ik constant duim en vingerbraces (zie actiefoto) en moet ik voldoende pijnstilling nemen. Mijn leven heeft hierdoor een tijd noodgedwongen op pauze gestaan, op zoek naar de juiste therapie-combinatie. Door de pijn en de vermoeidheid kon ik niet veel meer dan voor de kinderen zorgen en rusten, veel rusten. Ik viel letterlijk in slaap waar ik stond.

Mijn therapie staat nu redelijk op punt, nu wil ik vooruit, een nieuwe start. Sinds mijn 7 jaar ben ik aan het tekenen en nog steeds is dat mijn passie. Het is een hele tijd quasi niet mogelijk geweest om te tekenen door de pijn in mijn handen. Nu terug wel met de nodige versterking. Daarvan wil ik dan ook mijn toekomst maken. Tekenen, tattooen, muurschilderingen, ... En daarvoor heb ik jullie hulp nodig, financiële hulp. Met een uitkering kom je niet ver als je een beginvoorraad art supplies wil aanschaffen zoals kwaliteitspotloden, inkten, verf, etc en grotere dingen zoals een behandelstoel of een tekentafel. Een groot deel van mijn medische kosten moeten daar ook vanaf. 

Mijn dankbaarheid zal gigantisch zijn. Iedere donatie boven de 100€ krijgt dan ook een originele tekening van me toegestuurd, of als je dat liever wil, een tattoo van 10cm op 10cm. Wie weet is de tekening binnen een aantal jaren wel wat geld waard.

Op de afbeeldingen zie je enkele van mijn tekeningen en tattoos die ik op mijn vrienden mocht oefenen. Erna moest ik telkens een dag of meer recupereren. 

Zie jij het zitten om een alleenstaande papa van 2 een kans te geven op een ietwat normaal leven, of ken je iemand? Druk dan op doneren. Alle beetjes helpen. Superbredankt.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
1 week, 6 dagen geleden gestart
349x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Arne Dumoulin

Arne Dumoulin

 

Donaties

 
Toon alle donaties
1 week, 6 dagen geleden gestart
349x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog