Help Max aan een pijnvrij leven en doneer voor zijn heupoperaties

Help Max aan een pijnvrij leven en doneer voor zijn heupoperaties
Babette van der Reijden

Max heeft 'n ernstige heupafwijking. Meerdere heupoperaties & uitgebreide revalidaties zijn nodig om Max vd pijn af te helpen

 

Ik ben Babette en zet deze crowdfunding op voor mijn broer Niels en zijn hond Max. 

Eind Juli 2023 heeft hij Max geadopteerd uit het Asiel in Oldenzaal. In eerste instantie was zijn oog (online) op het broertje van Max gevallen, maar volgens het adoptiebureau paste Max beter bij hen, omdat mijn broer ook een dochtertje van 3 jaar heeft. Max zou namelijk veel rustiger zijn dan zijn broertje (nu weten we waarom). 

Het klikte meteen bij de kennismaking, liefde op het eerste gezicht , dus Max mocht mee. Wel viel diezelfde dag al direct op, bij het uitstappen uit de auto en bij het wandelen in de tuin, dat Max wat zwalkte met zijn achterpoten. Toen hadden we nog de hoop dat het kwam door slungeligheid van het pup zijn in combi met een grote hond worden. 

We bleven ons toch zorgen maken. Foto's laten maken en helaas, zoals je ziet op de foto, kregen we slecht nieuws. HD3, dus Max, heeft zijn hele jonge leventje (is nu ca 8-9 mnd oud) dus al heel veel pijn. Het adoptiebureau/asiel geeft aan en blijft volhouden dat hen niets bijzonders is opgevallen. Frappant, aangezien Max daar 2 maanden is verbleven en gezien de aard van zijn klachten, dit echt niet onopgemerkt kan zijn gebleven (aldus verschillende specialisten).

De communicatie tussen het adoptiebureau en mijn broer verliep erg stroef. Het adoptiebureau toonde weinig begrip en medeleven, mijn broer was mede daardoor misschien ook niet altijd even netjes ivm de enorme emoties en onmacht die hij voelde rondom Max zijn situatie. 

Het adoptiebureau was in eerste instantie bereid de helft van de operaties te betalen, maar doordat mijn broer Max (gezien de noodzaak) bij zijn eigen dierenarts onder heeft gebracht, trekt het adoptiebureau volledig hun handen van Max af. Een ritje van 5-6u in de auto om op en neer te gaan naar Oldenzaal, was voor Max ondraaglijk en niet verstandig. Mijn broer zette dus de gezondheid van Max voorop! 

Helaas heeft mijn broer geen verzekering voor Max af kunnen sluiten, gezien de aangeboren afwijkingen. Dit betekent daarom enorme kosten i.v.m. twee heupoperaties en bijbehorende revalidatie die Max moet ondergaan. De eerste is reeds achter de rug, maar helaas staat daar de helft van de rekening nog van open en dan is de revalidatie nog niet eens begonnen. 

Daarom proberen we via deze weg lieve, meelevende dierenvrienden te bereiken die een donatie zouden kunnen en willen doen! 🥹 We gunnen Max een mooi en pijnvrij leven. Hopelijk jullie ook? ❤️

Wij hebben nu gekozen voor Max en hij voor ons. Samen gaan we dit gevecht aan. Op naar een mooie, pijnvrije toekomst! 💞 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 10/09/2023 gestart
894x bekeken

Actie georganiseerd door:

Babette van der Reijden

Babette van der Reijden

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 10/09/2023 gestart
894x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog