Help Loesje aan een fijne oude dag

Help Loesje aan een fijne oude dag
Loesje Vl

Eind 2022 besloot ik om een senior poes uit het asiel een kans te geven.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Eind 2022 besloot ik om een senior poes uit het asiel een nieuwe en laatste thuis te geven. Er werd mij verteld dat ze was opgegeven voor euthanasie zonder duidelijke (gezondheids) redenen. 

In oktober 2022 kwam ze bij mij, THUIS. Dolgelukkig met haar nieuwe thuis, toch wel schuw owv haar verleden. 

In mei 2023 begonnen de gezondheidsproblemen van lieve Loli, ze had te maken met een chronische blaasontsteking. Verschillende opnames gedurende het jaar 2023. Waarvan de kosten snel opliepen tot over de 5000 euro. 
Het nieuwe jaar begon dan ook met een domper voor ons, Loli werd niet beter. Er werd een scan gemaakt, waarop ze gezwollen lymfeklieren zagen op 2 plaatsen. Loli is helemaal nog niet klaar om op te geven. Er werden biopten genomen, waarop we nog een week moeten wachten op resultaat. 
De dierenarts heeft er alleszins een goed oog in dat dit ‘maar’ een ontsteking zou kunnen zijn. Desalniettemin zijn op 1 week de kosten al opgelopen tot 4000 euro. 
Ik heb eind 2022 mijn hart laten spreken om een seniortje te adopteren die weinig kans had om een thuis te vinden. Ik hoop dat er mensen zijn die ons willen steunen en hetzelfde hart hebben voor onze senior diertjes. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 11/01/2024 gestart
166x bekeken

Actie georganiseerd door:

Loesje Vl

Loesje Vl

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 11/01/2024 gestart
166x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog