Help lieve Matcho! ๐Ÿ€

Help lieve Matcho! ๐Ÿ€
Emmely Maes

Mijn lieve hond Matcho moet radiotherapie krijgen om nog enkele cellen van zijn tumor te bestrijden.Alle beetjes helpen โค๏ธ

 

Liefste mensen, 

Matcho is een heel lieve en speelse Yorkshire terrier hond (7j) en kreeg de diagnose mastceltumor thv zijn staart.

Hij heeft al een chirurgische ingreep ondergaan waarbij de tumor verwijderd werd en zijn staart geamputeerd werd, dit was heel goed verlopen dus dachten we dat alles voorbij was. 

De verwijderde tumor was van de 1e graad, dus dat was een opluchting. 

Nadat de tumor verder onderzocht werd belde de dierenarts om te zeggen dat er zowel goede als jammer genoeg ook slechte markers/cellen gevonden waren. Dit hadden ze chirurgisch niet  kunnen verwijderen omdat deze te diep en te dicht tegen zijn darmen liggen. 

De enige behandeling die Matcho kan genezen is radiotherapie. Hiervoor moet hij 15 dagen lang in Utrecht verblijven en daar dan elke dag radiotherapie krijgen. Met een kostenplaatje van 4000 Euro. Ik wil hem echt alle kansen geven, maar het is zoveel geld.. 

Het is natuurlijk een kwestie van tijd: want nu gaat het over enkele cellen. Maar een mastceltumor kan heel raar doen en kan zich snel verspreiden. Wat mij heel bang maakt.. 

Als we dit kunnen doen heeft Matcho een goede prognose en kan hij genezen. Daarom zou ik jullie om hulp willen vragen. Hopelijk willen jullie Matcho steunen. Echt alle kleine beetjes helpen! ๐Ÿ€๐Ÿ™๐Ÿป

Matcho en ik zullen jullie voor eeuwig dankbaar zijn. ๐Ÿ€โค๏ธ๐Ÿพ

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 31/03/2024 gestart
356x bekeken

Actie georganiseerd door:

Emmely Maes

Emmely Maes

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 31/03/2024 gestart
356x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Dieren Medisch
Misbruik melden