Help iemand met leerachterstand/pestverleden een eigen bedrijf starten

Help iemand met leerachterstand/pestverleden een eigen bedrijf starten

Leerachterstand,pesterijen en nog meer..maar nu de kans krijgen om een eigen bedrijf te starten met coaching! Help mee

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hey! 

Ik start deze crowdfunding voor mijn lieve/geweldige man. Mijn man heeft leerachterstand, is jarenlang gepest geweest hierom en is daardoor altijd heel onzeker door het leven gegaan.

Doorheen de jaren is het hem gelukt om veel sterker in zijn schoenen te gaan staan.  Dit heeft hij enkel bereikt door hard aan zichzelf te werken! Hij deed en doet nog steeds zo hard zijn best om dingen te kunnen doen die niemand ooit had verwacht van hem!

Hij wil aan iedereen(en dan vooral de pesters) laten zien dat hij heel wat meer capaciteiten bezit dan zij ooit gedacht hebben.

Nu staat mijn man voor een heel mooie stap, alleen lukt het ons financieel niet om dit te bekostigen. Hij kan samen met mij een eigen online bedrijf starten waarin we volledige 1 op 1 begeleiding kunnen krijgen. 

Dit is altijd zijn droom geweest: een eigen bedrijf opstarten! Dit zou het ultieme bewijs en geluk zijn voor hem om volledig komaf te maken met zijn verleden.

Hij weet niks van deze crowdfunding af want ik wil hem hiermee verassen als het geld is ingezameld. Ik weet dat hij dan tranen met tuiten zal laten want hij heeft momenteel heel veel pijn omdat we dit financieel niet kunnen bekostigen.

Alvast bedankt!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 10/08/2023 gestart
102x bekeken

Actie georganiseerd door:

Imane B

Imane B

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 10/08/2023 gestart
102x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog