Help honden en katten in Oekraïne de winter door

Help honden en katten in Oekraïne de winter door
Mark Milczarek

We brengen 2 keer per maand pallets met voer naar Oekraïne. Dit kunnen we alleen volhouden deze winter met uw steun!

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

De huidige situatie in Oekraïne raakt me diep, vooral met de naderende koude winter en de voortdurende impact van de oorlog. Als individu wil ik al sinds het uitbreken van de oorlog een verschil maken. Eerst vanuit Nederland, met het adviseren en begeleiden van Oekraïense vluchtelingen, en nu vanuit Oekraïne door op verschillende manieren humanitaire hulp te bieden.

🐾 Transporten van Honden- en Kattenvoer

In de nasleep van de oorlog zijn er talloze dieren die onze hulp nodig hebben. Daarom ben ik gestart met regelmatige transporten van honden- en kattenvoer naar asielen en naar mensen die dieren hebben gered te midden van deze chaos. Dankzij een zeer gul donorbedrijf (die anoniem willen blijven) kunnen we 2 keer per maand op- en neer rijden met pallets honden- en kattenvoer.

We hebben echter dringend een andere bus nodig om de transporten deze winter voort te kunnen zetten. Ook zamelen we geld in om de transporten zelf te kunnen blijven bekostigen. (Diesel etc)

De winter komt eraan, en het is hartverscheurend te bedenken dat er veel dieren honger lijden in de kou. Samen kunnen we ervoor zorgen dat ze voedsel hebben om deze barre omstandigheden te doorstaan. Wij leveren onze hulpgoederen rechtstreeks bij meerdere asiels en bij curatoren die veel dieren (tijdelijk) opvangen bij hen thuis. We zijn GEEN onderdeel van een grote organisatie waarbij het meeste geld onderweg helaas ‘verloren’ gaat. Alles gaat rechtstreeks naar de dieren.

❄️ De Koude Winter - Een Extra Uitdaging

Met de winter voor de deur wordt de strijd voor overleving nog moeilijker. Hoogstwaarschijnlijk zullen de aanvallen op de stroomvoorzieningen weer worden opgevoerd en zullen nog meer mensen wegtrekken naar het buitenland. Die mensen kunnen vaak hun huisdieren niet meenemen aangezien de ‘oude’ regels sinds kort weer van kracht zijn. Door te doneren help je niet alleen deze dieren te voeden, maar ook degenen die zich inzetten om hen te verzorgen.

💙 Hoe Jij Kunt Helpen: Doneer en Deel

✨ Jouw donatie, hoe klein ook, maakt een direct verschil in de levens van deze dieren. ✨ Deel deze boodschap om bewustzijn te verspreiden en meer steun te vergaren.

🙏 Samen voor de Dieren in Nood

Laten we samenwerken om een verschil te maken voor deze viervoetige vrienden die kwetsbaar zijn in de koude winter en de voortdurende oorlog. Jouw steun is van onschatbare waarde.

Dank je wel voor het delen van deze missie en voor jouw steun aan de dieren die onze hulp zo hard nodig hebben.

#HelpDierenInOorlog #WinterVoeding #DoeMeeEnDoneer

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 13/11/2023 gestart
279x bekeken

Actie georganiseerd door:

Mark Milczarek

Mark Milczarek

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 13/11/2023 gestart
279x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog