Help een jonge papa met MS aan een toekomst!

Help een jonge papa met MS aan een toekomst!
Dieter Callewaert

Thomas (32 jaar) heeft een agressieve vorm van de zenuwziekte MS en heeft dringend een dure stamceltherapie nodig in Mexico.

 

Thomas (32 jaar), liefdevolle echtgenoot van Sophie en papa van twee kindjes, heeft de diagnose MS enige jaren geleden gekregen. Echter heeft hij te maken met een zeer agressieve vorm van deze ziekte waardoor hij zienderogen achteruit gaat…

Het komt moeilijker en moeilijker om zijn dagdagelijkse taken uit te voeren of zelfs nog maar zijn kinderen even opnemen is al een hele uitputtingsslag.

In een aantal landen (waaronder Mexcio) werken ze met een speciale stamceltherapie waarbij de resultaten veelbelovend zijn.

Echter kost de reis, verblijf en behandeling zo'n €65.000, een enorm bedrag voor een jong koppel!

Daarom dat we deze steunactie opzetten om hen hopelijk een flinke (financiële) duw in de goede richting te kunnen geven… en hopelijk een toekomst te kunnen bieden aan Thomas. Dit zou het mooiste eindjeaarsgeschenk zijn dat we hen kunnen aanbieden.

Daarnaast gaan we binnenkort ook kijken om een snoep - en pannenkoekenverkoop te organiseren want… alle beetjes helpen! Meer info volgt hierover binnenkort. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 28/12/2023 gestart
306x bekeken

Actie georganiseerd door:

Dieter Callewaert

Dieter Callewaert

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 28/12/2023 gestart
306x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Zorg Medisch
Misbruik melden