De actiebeheerder heeft het doneren gedeactiveerd. Doneren is niet meer mogelijk.

Help een jonge moeder in haar strijd tegen chronische ziekte

Help een jonge moeder in haar strijd tegen chronische ziekte
Jolien Hofmans

dit is een worsteling met meervoudige chronische aandoeningen en hun complexe, overlappende uitdagingen.

 

Doneren is niet meer mogelijk

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Op 25-jarige leeftijd sta ik als alleenstaande moeder van twee kinderen elke dag voor immense uitdagingen. Mijn dochter, prematuur geboren in 2018 na slechts 27 weken zwangerschap, heeft ernstige gezondheidsproblemen gehad, waaronder een derdegraads hersenbloeding met een veneus infarct naar links. Dit vereist vier uur therapie per week, wat leidt tot aanzienlijke medische kosten.

Ik lijd aan ernstige gezondheidsproblemen aan mijn blaaswand, blaas en nieren, die mijn leven drastisch hebben beïnvloed. Mijn gezondheid belemmert mijn vermogen om te werken, waardoor ik afhankelijk ben van een minimale uitkering. De vader van mijn kinderen, die narcistische trekken heeft, is niet meer in beeld en kan geen ondersteuning bieden in deze moeilijke tijden. In de afgelopen twee jaar heb ik zeven operaties ondergaan, die zware financiële en emotionele lasten met zich meebrachten. De stapelende ziekenhuisfacturen en de kosten voor de benodigde hulp bij mijn revalidatie drukken zwaar op ons.

Uw steun kan ons een kans geven op een beter leven. Elke bijdrage helpt ons om de dagelijkse uitdagingen aan te gaan en biedt ons een beetje hoop. Help ons om deze zware tijd te overbruggen en geef ons de mogelijkheid om vooruit te kijken naar een stabielere toekomst. Elk bedrag, hoe klein ook, maakt een wereld van verschil voor ons.

 

 


 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 8/05/2024 gestart
19x bekeken

Actie georganiseerd door:

Jolien Hofmans

Jolien Hofmans

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Doneren is niet meer mogelijk

Donaties

 
Toon alle donaties
op 8/05/2024 gestart
19x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Medisch
Misbruik melden