Help deze zieke kitten van 2 weken oud!

Help deze zieke kitten van 2 weken oud!

We hebben jullie steun nodig zo dat de kleine kitten zorg kan krijgen van de dierenarts

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hallo allemaal, ik doe deze oproep voor mijn dochter. Mijn dochter is gek op dieren en heeft zelf een kat. nou is deze kat zwanger geraakt tijdens haar avontuur buiten . Dit was allemaal in eerste plaats niet zo erg we waren al blij dat ze gezond thuis was gekomen na een paar dagen op avontuur.

uiteindelijk was twee weken geleden de dag daar dat de kittens kwamen.

Helaas ging dit na de eerste dag direct niet goed. De moederpoes had een ontsteking aan haar melkklieren en daardoor wilde de kittens niet drinken. We zijn in de eerste week al een aantal keer bij de dierenarts geweest met gevolg dat de spaarpot voor de kittens al snel op raakte.

Helaas heeft maar 1 kitten het gered wat enorm verdrietig was voor iedereen.

Nou was deze kitten ook niet erg sterk en had na een paar dagen een virus en koorts wat weer naar de dierenarts betekende. Het liep gewoon echt niet zoals het hoort of kan gaan met een nestje kittens. Inmiddels zijn we hier ook weer twee keer geweest met de kosten van dien maar ging het nu gelukkig wel weer de hele week goed. alleen sinds gisteren zit 1 oogje van de kitten dicht, weer stress. waarschijnlijk een ontstoken oog en moet de kitten weer terug komen op verzoek van de dierenarts, helaas kan ze hier nu niet naar toe want dit bezoek is te duur en Momenteel heeft ze zelf helemaal geen financiële middelen meer. Ook niet voor haarzelf om de maand door te komen. Ze wilt graag met de kitten naar de dierenarts voor medicijnen en zorg voor het ontstoken oogje van de kitten. Daarom doe ik deze oproep aan jullie om mijn dochter en haar kitten te steunen zodat ze naar de dierenarts kan als dit nodig is en de medicijnen en dergelijke voor de kitten kan bekostigen.

de moederpoes word nu op korte termijn zeker geholpen want dit wil niemand geen tweede keer mee maken!

we hebben echt jullie hulp nodig zodat de kitten de zorg kan krijgen die ze nodig heeft! Elk klein beetje helpt al enorm! we willen haar echt niet kwijt!! En zo snel mogelijk laten controleren door de dierenarts!!

we hopen op jullie steun!

alvast heel erg bedankt.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 8/04/2023 gestart
149x bekeken

Actie georganiseerd door:

Geraldine Bosker

Geraldine Bosker

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 8/04/2023 gestart
149x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog