Help de Dieren in Oekraïne!

Help de Dieren in Oekraïne!

Beste mede-dierenliefhebbers, In Oekraïne hebben duizenden dieren dringend jouw hulp nodig.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Help de Dieren in Oekraïne!

Beste mede-dierenliefhebbers,

In Oekraïne hebben duizenden dieren dringend jouw hulp nodig. Verwaarloosde zwerfhonden en -katten zwerven door de straten, op zoek naar voedsel, water en een veilig onderkomen. Veel van deze dieren zijn gewond, ziek en hebben dringend medische zorg nodig. Maar er is hoop, en jij kunt het verschil maken!

Onze organisatie zet zich in voor het redden, verzorgen en herplaatsen van deze dieren. Met jouw hulp kunnen we nog meer levens redden en een blijvende impact maken. Hier is hoe je kunt helpen:

Steun ons en doneer: Elke financiële bijdrage, groot of klein, maakt een verschil. Jouw donatie stelt ons in staat om voedsel, medicijnen, medische zorg en een veilige opvang te bieden aan dieren in nood. Samen kunnen we hen de tweede kans geven die ze verdienen.

Adoptie en opvang: Overweeg om een dier uit Oekraïne te adopteren of steun ons opvangprogramma. Door een dier een liefdevol thuis te bieden of ons te helpen bij de opvang, geef je hen de kans op een gelukkig en gezond leven.

Elke handeling van vriendelijkheid en vrijgevigheid brengt ons dichter bij ons doel: het redden en beschermen van dieren in nood. Samen kunnen we een verschil maken. Laten we onze krachten bundelen en deze prachtige wezens de liefde en zorg bieden die ze zo hard nodig hebben.

Dank je wel voor jouw steun en mededogen.

Met vriendelijke groeten,

Lunix

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 9/04/2024 gestart
42x bekeken

Actie georganiseerd door:

Maria mazeika

Maria mazeika

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 9/04/2024 gestart
42x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog