Help de 14 jarige Rayen zijn zeldzame vorm van leukemie te overwinnen!

Help de 14 jarige Rayen zijn zeldzame vorm van leukemie te overwinnen!
Stefanie Cuyt

Om te genezen moet hij naar het buitenland voor een experimentele behandeling die de alleenstaande mama moet financieren.

 
€ 0 ingezameld

Lieve iedereen, 

We richten de crowdfunding op ten voordele van de “strijd van Rayen” 

Zouden jullie even de tijd willen nemen om onderstaande info door te nemen aub. Strijden jullie mee voor het leven van Rayen? Hoe kunnen jullie ons helpen? Door dit bericht massaal te delen op elke manier binnen je mogelijkheden, alle publiciteit is welkom zodat we zoveel mogelijk donaties kunnen verzamelen.

Rayen is een fantastisch lieve, zorgzame, verstandige en sportieve jongen van 14 jaar, die steeds voor iedereen klaarstaat. Bovenal is hij heel sociaal ingesteld en heeft hij vele vrienden. Rayen is enorm strijdlustig en staat met een zeer positieve blik in het leven. Mensen die hem kennen bewonderen hem dan ook enorm. 

Op 17 September 2022 sloeg het noodlot toe. Rayen werd getroffen door de ziekte AML (acute myeloïde leukemie), een zeer zeldzame vorm van leukemie. De behandelingen werden meteen opgestart in het UZ Gent op de afdeling kinderoncologie. Na een reeks chemotherapie en veelvuldige bloedtransfusies, onderging Rayen ook een beenmergtransplantatie. De controles die op regelmatige tijdstippen werden uitgevoerd, zijn heel lang goed geweest. Op 7 november 2023 kreeg Rayen helaas het slechte nieuws dat de kankercellen terug waren. Deze keer werd er niet meer gekozen voor de traditionele chemo, maar werd er een experimentele chemo opgestart op basis van pillen die hij dagelijks moest nemen. Na 2 cycli met deze experimentele chemo wees een beenmergpunctie uit dat de kuur niet aangeslagen is. Een laatste optie is een experimentele studie waaraan Rayen kan deelnemen. Voor deze behandeling moet hij naar het prinses Maxima ziekenhuis in Utrecht. Op maandag 29 januari 2024 staat de eerste consultatie gepland en we verwachten dat er snel een opname zal gepland worden. Aangezien een groot deel van de toekomstige behandelingen niet terugbetaald zullen worden, willen we graag met deze crowdfundig Rayen en zijn alleenstaande mama steunen in de financiële zorgen, zodat deze last al van hun schouders valt.  

Elke bijdrage, groot of klein, wordt met veel dankbaarheid aanvaard!

Wilt u graag meer informatie i.v.m. de strijd van Rayen, dan kan u het verhaal volgen op facebook via deze link. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 26/01/2024 gestart
14883x bekeken

Actie georganiseerd door:

Stefanie Cuyt

Stefanie Cuyt

 
€ 0 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 26/01/2024 gestart
14883x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Medisch
Misbruik melden