Help Belinda haar strijd tegen baarmoederhalskanker.

Help Belinda haar strijd tegen baarmoederhalskanker.

Het bekostigen van de chemotherapie voor mijn dochter in Ghana.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

En ze vroeg me: “Papa, betekent een terminale ziekte dat ik ga sterven aan kanker?” En als vader moest ik een traan inhouden en antwoorden: “God heeft de controle, lieve Belinda”. En het is God alleen die me sterk en veerkrachtig heeft gehouden aan de zijde van mijn dochter terwijl ze vecht tegen baarmoederhalskanker ,met uitzaaiingen naar haar lever en longen ,in Ghana, West-Afrika. Het ergste is dat ik niet eens dicht bij haar kan zijn tijdens deze traumatische periode in  haar leven; maar we blijven bidden met vurig geloof en geloof dat God het zal doen. De financiële beperkingen voor mij waren overweldigend .Ghana heeft geen zorgstelsel waarin je je kan verzekeren en behandelingen kosten een hoop geld; met kleine beetjes probeer ik haar te ondersteunen niet eens wetend of ze het er levend vanaf zal brengen. Zoals je kunt zien op de voor en na foto’s; ze is afgevallen met ingevallen ogen en zwakke botten. Maar onze familie bidt voor haar herstel. Ben Carson sprak over zijn begaafde handen; en zo bid ik ook voor de oncoloog van mijn dochter om haar “aan te raken” met een medische interventie die haar zal transformeren en haar chemotherapie en bestralingsbehandelingen minder pijnlijk zal maken. Alsjeblieft, alsjeblieft, steun me alsjeblieft als alleenstaande vader die mijn donkerste moment in het leven tegemoet gaat met m’n lieve Belinda. En als u financieel of in natura niet kunt helpen, spreek dan alstublieft een kort woord van gebed uit voor mijn familie en mij; en God zal inderdaad de rest doen. Zegen jullie allemaal, een toegewijde vader,

 

Prince Ben Kojo Eghan.

 

 

Mijn naam is Ton Bodmann.  Ik heb het verhaal van Prince vertaalt.

Ik werk samen met Prince voor een schoonmaakbedrijf en hoewel we het niet slecht hebben zal het niemand verbazen dat er weinig overblijft aan het eind van de maand.

Nu ben ik in de gelukkige omstandigheid dat ik een werkende vrouw heb en we het aardig redden.

Prince aan de andere kant, is alleen en moet dan ook proberen van het beetje wat over blijft z’n dichter financieel te ondersteunen in haar strijd tegen deze verschrikkelijke ziekte.

Ik heb zelf 2 jongens en m’n maag draait zich om als ik bedenk dat dit hun kan overkomen. Maar mocht zoiets onverhoopt gebeuren hebben wij de luxe van een zorgverzekering. Daarbij ben ik bij ze en kan ik zo mijn jongens troost bieden.  

Ik ken Prince als een vrolijke ,trotse Afrikaanse man en heb hem de afgelopen tijd zien veranderen,altijd met z’n gedachten bij z’n dochter. Hij probeert altijd een vrolijke noot te raken maar je iets aan  hem dat dit 24 uur per dag door zijn hoofd gaat.

Ik hoop dat wij hem kunnen helpen om het bedrag bij elkaar te krijgen en om  zijn  dochter weer gezond te krijgen.

Dank u!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 1/09/2021 gestart

Actie georganiseerd door:

Prince Eghan

Prince Eghan

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 1/09/2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Medisch
Misbruik melden