Help Anneke herstellen van een medische misser!

Help Anneke herstellen van een medische misser!

Door medische missers heeft Anneke hoge kosten moeten maken, help haar te herstellen en een dak boven haar hoofd te houden!

 

Lieve allemaal,

Na een hoop ellende, heeft Anneke onze steun hard nodig!

Ze staat altijd klaar voor andere mensen en ze zorgt de hele dag door voor mensen die niet meer voor zichzelf kunnen zorgen en hun familie. Ze is zzp- verpleegkundige in de palliatieve zorg. Met veel liefde voor de medemens, zorgt ze ervoor dat deze mensen kunnen genieten van hun laatste dagen. Ze wilt ervoor zorgen dat deze mensen onbezorgd en met rust kunnen overstappen naar het hiernamaals. Maar door een ongeluk en meerdere medische missers, kan ze nu even niet meer werken, met alle gevolgen van dien.

Anneke heeft een ongeluk gehad, waarbij ze een hele grote wond heeft gekregen aan haar been. Haar rechterscheenbeen was open tot op het bot. In het ziekenhuis hebben de doktoren alles gedaan wat medisch gezien niet had gemoeten. Een besmette wond dichthechten, met huid die al meer dan 4 uur geen zuurstof had gehad, op een been wat 2 keer zo dik was door het bloed wat er in was gestroomd vanwege het lange wachten langs de burocratische kermis in de zorg.

De wond is niet schoongemaakt of gedraineerd, waardoor weefsel is gaan afsterven. En het allerergste is, dat vanwege een beleidsverandering over antibiotica in dit ziekenhuis, zij geen antibiotica heeft gekregen na vertrek uit het ziekenhuis. Dit was om resistente bacterien te voorkomen. Ze heeft dit nog geprobeerd af te dwingen, wat niet is gelukt.

Dit zorgt er natuurlijk voor dat Anneke heel veel pijn heeft en ze nu zelf haar eigen wond is gaan verzorgen. Haar vertrouwen in het desbetreffende ziekenhuis is nul en ze gaat er niet meer naar toe.. En aangezien ze medicatie gebruikt waardoor ze een dunne huid krijgt, mocht ze eigenlijk niet eens gehecht worden. Er wordt aan een zaak tegen het ziekenhuis gewerkt, maar er is veel dringender hulp nodig.

Door de pijn en de wond die nu veel langer nodig heeft om te genezen, kan ze niet werken. De eerste weken kon ze ook niet autorijden door de pijn.  Ze zit nu al zes weken thuis. Hierdoor loopt ze inkomen mis en kan ze alle kleine beetjes heel erg goed gebruiken. Deze week zullen gas en licht afgesloten gaan worden. Ze is de wanhoop nabij, omdat het niet de eerste keer is in haar leven, dat ze alles kwijtraakt wat haar lief is en opnieuw kan gaan beginnen. Nu ziet ze weer alles instorten en ze weet niet meer hoe dit te stoppen. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering heeft ze in het verleden gehad. Die bleken echter niet uit te keren als je doodziek bent en de dokter geen diagnose weet. Zij willen een officiele diagnose. Anneke heeft ze een officiele opzegging gegeven.

Een onverwachte financiele tegenvaller bleek op de binnenkomst bij het ziekenhuis. Ze kreeg te horen niet verzekerd te zijn!

Het bleek achteraf, dat de verzekeraar te weinig informatie had gegeven over het digitaal ontvangen van de post. Dit ging niet via de mailbox, maar via een app. Dit was niet gemeld, dus Anneke bleek bij binnenkomst op de SEH al sinds 28 feb onverzekerd te zijn. Zonder dat zij dit wist. Die brief kwam namelijk aan in de app, die zij niet had. Hierdoor heeft ze alle uitgaven, inclusief SEH zelf al moeten betalen. Gelukkig is dit inmiddels rechtgezet, de declaraties nog niet uitbetaald.

Anneke is aan het strijden om voor haarzelf te zorgen en tegelijkertijd een dak boven haar hoofd te houden. Ze is blij met alle kleine beetjes die jullie kunnen missen. Dan heeft ze nu even tijd om voor haarzelf te zorgen en zelf onbezorgd te herstellen. Ze heeft en zal altijd klaarstaan voor anderen en zorgt altijd voor andere mensen, nu is het tijd dat wij voor haar gaan zorgen!

Alvast bedankt lieve mensen ❤️.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 13/06/2024 gestart
603x bekeken

Actie georganiseerd door:

Manna Prudon

Manna Prudon

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 13/06/2024 gestart
603x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog