FIP behandeling voor Mini

FIP behandeling voor Mini
Sarah Goossenaerts

Mini is vastgesteld met FIP. Dit vraagt om een dure behandeling.

 

Hey Allemaal,

ik ben Sarah en vorige week kreeg ik het hartverscheurende nieuws dat

mijn kitten Mini (10 maanden) de diagnose FIP (Feline infectieuze peritonitis) kreeg.

FIP is een aandoening waardoor haar zicht al sterk verminderd en zonder behandeling zal dit overgaan naar neurologische problemen, verlies van evenwicht, vermagering, en vele andere problemen. Als FIP onbehandeld blijft is het dodelijk.

Sinds anderhalf jaar is er echter een behandeling voor en deze bestaat er simpel gezegd uit om minstens 3 maanden lang elke dag een injectie te geven. Deze medicatie is echter redelijk prijzig en ik ben bang dat ik het alleen niet kan financieren.

Ik ben al wel gestart met de behandeling om haar de beste kansen te geven en ik hoop dat het aanslaat. Ik heb er zelfs mijn grote angst voor naalden voor moeten overwinnen.

Daarom zou ik jullie hulp willen vragen. Mijn doel is om €5000 bijeen te krijgen, maar elke € wordt enorm geapprecieerd. Het geld zou gebruikt worden om de medicatie aan te kopen, maar ook naalden en spuiten. Verder moet ze ook opgevolgd worden door de dierenarts, dus dat betekend consultatiekosten, bloedonderzoeken, echo's, enz...

Meer informatie over Mini:

Mini is een Maine coon kat van 10 maanden en op 2 oktober 2022 heb ik ze geadopteerd uit het asiel. Ik zou haar niet meer kunnen missen. Ze brengt zoveel leven in huis. Elke dag kan ik rekenen op een prrr als ik thuiskom na een dag werken.

Het is een pittige dame met een zeer ondeugend karakter, maar een hartje van goud. Ze volgt mij overal, geniet van haar momentjes in de buitenlucht (op het terras) en kruipt 's avonds zo dicht mogelijk tegen mij aan om te gaan slapen.

Ze is gek op haar grote zus Poekie (17) en wilt soms iets te graag met haar spelen. Verlegen is ze zeker niet en met nieuwe mensen speelt ze ook graag. Zelfs nu ze ziek is en niet veel meer ziet probeert ze nog om te spelen.

Alvast bedankt aan iedereen om mijn verhaal te lezen. Bij vragen of opmerkingen mag je altijd contact met mij opnemen. Voor foto's, filmpjes of zelfs knuffelmomenten met Mini uiteraard ook.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 5/02/2023 gestart
636x bekeken

Actie georganiseerd door:

Sarah Goossenaerts

Sarah Goossenaerts

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 5/02/2023 gestart
636x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog