Er is niets meer mogelijk

Er is niets meer mogelijk

Ik wil deze actie opzetten voor een mooie vakantie.

 

Graag doe ik mijn verhaal over een jonge moeder met een gezin.

Ik ben de zus van de meest lieve, warme, gezellige moeder die ik ken. 

Op jonge leeftijd verloren wij onze ontzettend geliefde moeder. Dit was een harde klap voor het gezin. Met veel liefde voor elkaar zijn wij door deze moeilijke periode gekomen.

Maar alsof dat nog niet genoeg was, kreeg mijn zus vorig jaar te horen dat ze een zwelling had. Deze moest voor klachten worden verwijderd. Binnen 1 week was de bal aan het rollen. Er waren al uitzaaiingen aanwezig. Talloze behandelingen volgde. Mijn dappere zus deed het allemaal. Nooit hoor je haar klagen. En wat ze kon dat deed ze zonder enige moeite. Maar in de zomer werd het erg zwaar en was ze rolstoel gebonden. Zo is ze ook op haar laatste vakantie vertrokken.

Ik heb zelden zo iemand gezien met zoveel moed en doorzettingsvermogen. Altijd zet ze zichzelf op de laatste plaats. Ook wanneer zij belangrijk was. Helaas heeft ze nog minder dan een jaar gekregen. 

Daarom wil ik nu een actie opzetten om haar een prachtige vakantie te gunnen en te geven, ditmaal hoop ik zonder rolstoel.

Ze houdt enorm van de zon. Ik hoop dat we samen een mooi bedrag kunnen ophalen, zodat zij met haar lieve man en kinderen nog ontelbare herinneringe kan maken 🎀

Het streefbedrag staat op €3000 al het resterende gaat naar de kinderen. 

Omdat ze ontzettend veel onvoorziene zorgkosten hebben en de tijd beperkt is, wil ik dit graag voor haar doen!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 13/01/2023 gestart
580x bekeken

Actie georganiseerd door:

Jill Van Herk

Jill Van Herk

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 13/01/2023 gestart
580x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog