Een ondersteunend pootje voor Beau

Een ondersteunend pootje voor Beau

Er zijn blaasstenen ontdekt bij Beau en de medische kosten + voeding hiervoor liggen jammer genoeg boven mijn eigen budget.

 

Mijn lieve Beau blaast binnenkort 16 kaarsjes uit! Maar er zijn jammer genoeg blaasstenen ontdekt die hem veel ongemakken en pijn bezorgen. Zijn eerste consult + vaststelling + drainage liepen al op tot €500. Een operatie staat hem mogelijks nog te wachten en die kan maar liefst oplopen tot €1000. 
Daarnaast heeft hij nu ook aangepaste voeding nodig.

Ik heb zelf geen kindjes, en ben herstellende van een burn-out en PTSS. Dus hij is altijd, niet alleen mijn furry  kindje geweest maar ook mijn grootste steun en toeverlaat tijdens moeilijke momenten.

Omwille van mijn eigen situatie kan ik momenteel de kosten niet dragen voor de juiste verzorging en ondersteuning die hij nu nodig heeft.

Ik werk hard aan mijn herstel, en zoek actief naar een fijne, groene en rustgevende plek waar Beau en ik kunnen landen en hij van alle rust kan genieten, want dat verdient hij ook!

Hij is heel geliefd bij de mensen die hem kennen, een echte vaste waarde binnen de familie. Een echte overlever ook! Want 10 jaar geleden had hij bijna de strijd opgegeven na een ernstig accident met verlamming tot gevolg. Hij heeft er gelukkig enkel een stoer wandeltje aan over gehouden 😎

Ik geloof er in dat Beau nog niet klaar is om te gaan, dat hij nog enkele jaartjes knuffels en aaitjes mag krijgen, veel liefde en fijne wandelingetjes in de tuin. Dat zijn laatste jaren niet stressvol hoeven te zijn en we samen kunnen thuiskomen in rust.

Voor elke donatie voel ik enorme dankbaarheid en zie ik niet als vanzelfsprekend. Zo heeft hij door de jaren heen al tal van tantes en nonkels erbij gekregen die op hem kwamen catsitten wanneer ik even weg ging.

In ieder geval, Beau mag nog even blijven, help jij mee?

 

liefs,

Véronique

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 9/10/2023 gestart
441x bekeken

Actie georganiseerd door:

veronique tabak

veronique tabak

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 9/10/2023 gestart
441x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Dieren Medisch
Misbruik melden