Een Nieuwe Start – Jouw Hulp Maakt Het Verschil!

Een Nieuwe Start – Jouw Hulp Maakt Het Verschil!

Financiële steun gevraagd voor Altwork Signature Station: mijn sleutel tot werk en herstel. Help alstublieft!

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Ik hoop dat deze boodschap je bereikt te midden van positiviteit en welzijn. Mijn naam is Ruslan, en ik schrijf je met een oprechte en dringende vraag om hulp in een belangrijk hoofdstuk van mijn leven.

Het is niet eenvoudig om deze woorden te delen, maar ik bevind me momenteel in een strijd tegen serieuze nek- en rugklachten, veroorzaakt door een nekhernia en artrose. Deze uitdagingen hebben niet alleen mijn dagelijkse leven overhoop gehaald, maar ook financiële stormen veroorzaakt die ik moeilijk alleen kan doorstaan. In deze donkere periode koester ik echter een sprankje hoop op een nieuwe start.

Mijn geloof in de kracht van het Altwork Signature Station is diep geworteld. Dit innovatieve werkstation is niet zomaar een verzameling van technologie; het vertegenwoordigt voor mij een kans om ondanks mijn gezondheidsproblemen opnieuw actief deel te nemen aan het arbeidsproces. Het gaat verder dan alleen een ergonomisch hulpmiddel; het symboliseert een kans om mijn professionele leven nieuw leven in te blazen en financieel onafhankelijk te worden.

Deze verzamelactie gaat niet alleen over het verkrijgen van het Altwork Signature Station, maar ook over het aflossen van mijn schulden. Jouw steun betekent niet alleen verlichting van mijn fysieke lasten, maar ook de mogelijkheid van een frisse start. Samen kunnen we niet alleen het Altwork Signature Station aanschaffen, maar ook alle benodigde apparatuur zoals een laptop, monitors, desktop en andere essentiële benodigdheden.

Elke bijdrage, hoe klein ook, raakt mijn hart diep. Ik ben diep dankbaar voor jouw overweging. Jouw positieve bijdrage kan niet alleen mijn situatie veranderen maar ook een vleugje hoop toevoegen aan dit hoofdstuk van mijn leven.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 21/12/2023 gestart
91x bekeken

Actie georganiseerd door:

Ruslan Mustafaev

Ruslan Mustafaev

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 21/12/2023 gestart
91x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog