De kans die Dangie verdient

De kans die Dangie verdient

Speelse, liefdevolle hond van maar 5 jaar oud, waarvan 4 jaar mishandeld, wordt ernstig ziek. Maar we kunnen hem helpen.

 

Hij heet Dangie. We hebben hem een ​​jaar geleden geadopteerd. Voor ons was zijn leven een nachtmerrie. Zijn eerste drie families misbruikten hem sinds hij een puppy was, sloten hem op in een kleine kooi met andere honden en gebruikten hem als bokszak. We hebben deze prachtige, hulpeloze hond geadopteerd om hem het ​warm, liefdevol thuis te geven dat hij verdient. Meerdere lange wandelingen per dag in de velden of het bos. Uren lang “fetch” spelen met zijn favoriete speelgoed of takken en wekelijks gaan lopen op een zondag ochtend. Nadat we hem toonden dat niet alle mensen monsters zijn en zijn vertrouwen hadden gewonnen, was hij een compleet nieuwe hond. Speels, vol energie en liefde. De beste levenspartner... tot hij vorige maand vreselijk ziek werd.  Dan ging het heel snel. Tegewoordig kan onze Dangie amper opstaan, laat staan een wandeling van 15 minuten doen zonder dat hij halverwege moet gaan zitten van pijn. Helemaal tot rust komen lukt hem ook niet meer. Energie die hij niet kwijt kan raken bouwt steeds meer op. Na vele dierenartsbezoeken en tests hebben we onze opties beperkt tot ernstige artrose en polyartritis (ontsteking van meerdere gewrichten). We hebben ons spaargeld hieraan al besteed. 
Enkel komende tests kosten al €1500, en dan weten we pas over de kosten voor behandeling. Als we dit niet kunnen betalen zijn we genoodzaakt hem te laten inslapen.
Wij weigeren hem op te geven. Zelf heb ik geen familie meer, behalve hem. Daarom vraag ik om hulp.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 27/08/2023 gestart
91x bekeken

Actie georganiseerd door:

Patrycja Dyminska

Patrycja Dyminska

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 27/08/2023 gestart
91x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog