Chirojongens Halveweg zoeken hulp voor renovatie gebouw

Chirojongens Halveweg zoeken hulp voor renovatie gebouw

Het Chiroheem is in een zeer slechte staat. Om de veiligheid van de kinderen te garanderen dienen we grondig te renoveren.

 

In 1956 zijn de eerste stenen van de Chirolokalen gelegd. Het gebouw staat er dus 65 jaar, en dat is te merken. Doorheen de jaren zijn sommige delen van het gebouw vernieuwd (de ramen) en is er een deel bijgebouwd (het speelclublokaal en de keuken). Andere delen zijn echter dringend toe aan een renovatie. Het dak lekt op verschillende plaatsen, er zitten barsten in het plafond, de binnendeuren zijn te smal voor brandveiligheid… In de huidige toestand is het niet meer veilig om als jeugdlokale te gebruiken. Tijd om de lokalen eens stevig onder handen te nemen dus.

Om de kosten te drukken proberen we zoveel mogelijk van het werk zelf te doen. Daarbij hebben we hulp van een super geëngageerde oud-leidingsploeg met de nodige ervaring om aan dit project te beginnen. We zijn ook al een aantal jaren aan het sparen om de verbouwingen te financieren, maar dat zal niet genoeg zijn. Om de verbouwingen tot een goed einde te brengen hebben we jullie hulp nodig. Al het geld dat we inzamelen zal rechtstreeks geïnvesteerd worden in de Chiro.

Voorlopig staat er op de planning om de lokalen te voorzien van een nieuw dak en plafond, de muren opnieuw te bepleisteren en verven, de elektriciteit- en watervoorziening volledig te vernieuwen en nieuwe binnendeuren te zetten.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 29/05/2021 gestart

Actie georganiseerd voor:

Chirojongens Halveweg

Chirojongens Halveweg

Actie georganiseerd door:

Mathijs Keunen

Mathijs Keunen

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 29/05/2021 gestart
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog