Cataract

Cataract

Cataract bij mijn Franse bulldog

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Sinds een aantal maanden zagen we het oogje van onze Franse bulldog veranderen. Na een eerste consultatie bij de dierenarts , dachten ze dat het niet zo erg zou zijn. Wat druppeltjes en zalf in de oogjes en het zou wel beteren. Weken gingen voorbij en haar oogje werd niet beter, het werd zelfs erger. Opnieuw gingen we ten rade bij onze dierenarts. Die verwees ons nu door naar een dierenkliniek. Zo gezegd, zo gedaan. 

Daaruit kwam het verdict dat Attika , cataract heeft. Aangezien Attika nog maar 3 is, bijna 4 , is dit veel te jong om al blind te zijn aan 1 oogje. Een operatie zal dus nodig zijn, al zijn we nu opnieuw bezig met haar oogje te bedruppelen. 

Onze centjes zitten al voornamelijk in de overige dierenartskosten, waardoor ons potje wat leeg begint te geraken en ik hierbij hoop op hulp van vrienden/kennissen om ervoor te zorgen dat wij de zware dierenartskosten die er nog bij zullen komen, deftig kunnen betalen. Een operatie voor haar oogje is echt nodig , om haar een optimaal leven te blijven geven en geen beperkingen hieraan over te houden. 

 

Dus zouden jullie ons en vooral onze lieve Attika willen helpen aub ? Een bijdrage blijft natuurlijk jullie eigen keuze , maar alle beetjes helpen natuurlijk. 

 

 

Alvast bedankt voor het lezen en de steun die jullie ons zouden bieden. 

 

Liefs, Adinda en pootje van Attika. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 27/01/2024 gestart
91x bekeken

Actie georganiseerd door:

Adinda Gijsel

Adinda Gijsel

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 27/01/2024 gestart
91x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Dieren Medisch
Misbruik melden