Buddha's Smile School: ''Teaching Children How to Dream''

Buddha's Smile School: ''Teaching Children How to Dream''

BSS doorbreekt armoede en kastendiscriminatie door 'onaanraakbare' kinderen basisonderwijs en dromen te bieden.

 
€ 0 ingezameld

Ik sta op het punt een ongelooflijke uitdaging aan te gaan: de hele marathon. Maar ik ren niet alleen voor mezelf. Ik wil mijn passie voor hardlopen verbinden met een diepe toewijding aan dit goede doel. Elk van mijn stappen tijdens deze marathon zal een kans zijn om steun te bieden aan een belangrijke zaak die mijn hart raakt. Samen kunnen we een verschil maken. Ik nodig jullie uit om mijn reis te volgen en samen ons steentje bij te dragen aan een betere wereld. Laten we samen rennen voor een doel waar ik direct bij betrokken ben; de Buddha's Smile School.

De Buddha's Smile School (BSS) gelooft dat basisonderwijs de eerste stap is in het doorbreken van de cyclus van armoede en kastendiscriminatie. Op BSS krijgen ‘onaanraakbare’ kinderen niet alleen onderwijs, ze leren ook dromen. Hier, in een gestructureerde en zorgzame leeromgeving, leren kinderen niet alleen, maar ontdekken ze ook dat ze niet veroordeeld zijn om in de voetsporen van hun ouders te treden en dat de ketenen doorbroken kunnen worden. 

Buddha’s Smile School (BSS) helpt kinderen uit lokale sloppenwijken en biedt basisonderwijs met liefde, zorg en motivatie. 

Ik heb er bewust voor gekozen om betrokken te zijn bij een goed doel waar ik niet alleen de missie ken, maar ook de mensen erachter - Roland van Tulder. Het geld dat wordt ingezameld wordt direct besteedt aan kinderen in India in de laagste kasten en hen een ticket te geven voor een goede toekomst. 

Liefs, Imke

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 25/02/2024 gestart
355x bekeken

Actie georganiseerd door:

Imke van Liempt

Imke van Liempt

 
€ 0 ingezameld
Actie loopt tot 19/05/2024

Donaties

 
Toon alle donaties
op 25/02/2024 gestart
355x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog