Bezoek aan mijn zieke vader in Bolivia!

Bezoek aan mijn zieke vader in Bolivia!
Samuel Arandia

Mijn vader heeft in Januari een herseninfarct gehad. Is uiteindelijk in een rolstoel beland, en is afhankelijk van anderen.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hallo allemaal,

Dank alvast voor je tijd!

Vorig jaar december, na 15 jaar heb ik weer mijn ouders en familie weer kunnen zien, door omstandigheden was het mij al die jaren niet gelukt om naar Bolivia te reizen.

3 januari teruggekomen in Nederland en 1 week later, kreeg ik te horen dat mijn vader een herseninfarct heeft gehad, hij lag 1 maand lang in de IC en is nu inmiddels begonnen aan zijn revalidatie maar het gaat heel moeizaam. Dit proces duurt namelijk lang. De linkerkant van zijn lichaam raakte verlamd en zit nu in een rolstoel, is veel dingen vergeten, kan niet op zichzelf eten, en is nog altijd afhankelijk van anderen.

De kosten zijn enorm hoog, medicijnen, ziekenhuis kosten, revalidatie process etc. Vanuit Nederland heb ik van alles gedaan om hem financieel te steunen en hem nu bezoeken, nu het eindelijk kan. Maar de tickets zijn op dit moment niet te betalen voor mij, ik wilde in februari gaan maar had het geld niet en van mijn werk mag ik in juli naar mijn vader.

Het wordt jammer genoeg geen vakantie zoals ik had gehoopt maar mijn bezoek gaat mijn vader veel doen, het gaat 'm kracht geven om te blijven vechten.

De tickets zijn rond die tijd ontzettend duur, is vakantie periode, koffer niet inbegrepen etc.

Om met deze reis te kunnen maken heb ik dus uw hulp nodig! We (mijn vader en ik) zijn uw alvast dankbaar voor uw hulp! Gods zegen!

Alvast bedankt!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 5/05/2022 gestart
345x bekeken

Actie georganiseerd door:

Samuel Arandia

Samuel Arandia

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 5/05/2022 gestart
345x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog