Bedankt voor alle hulp die ik krijgen kan bij het uitgezaaide kankertraject

Bedankt voor alle hulp die ik krijgen kan bij het uitgezaaide kankertraject

Hulp gevraagd nu ik voor de tweede keer tegen de kanker moet vechten. Na een eerdere behandeling zijn er weer uitzaaiingen..

 
€ 0 ingezameld

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hallo iedereen,

Mijn naam is Esther en ik ben 35 jaar. Ik woon in Antwerpen en mijn hobby's zijn koken, fietsen en lezen. Ik hou van de natuur en van kleine dingen. En ik ben alleenstaande, zonder kindjes (helaas..)

In november 2021 is er bij mij darmkanker geconstateerd. Alsof dit nog niet erg genoeg was, kreeg ik ook te horen dat ik uitzaaiingen heb naar de lever en klieren. Gedurende 13 maanden was ik hiervoor in behandeling. Toen kwam het nieuws: alles was terug goed. Ik kon beginnen met een revalidatieproces van bijna 8 maanden. Afgelopen jaar 2023 ben ik ook weer progressief aan het werk gegaan. Het is heel vermoeiend maar het was ook echt uit noodzaak dat ik herbegon, vermits ik met de kleine ziekte uitkering van de mutualiteit niet meer alle facturen kon betalen. Net nu alles stilletjesaan terug in zijn plooien begon te vallen, kreeg ik in juni ‘23 na een controle onderzoek de volgende slag in mijn gezicht: er zijn terug uitzaaingen gevonden in de lever en de klieren. Weer viel mijn leven in elkaar en al mijn toekomstdromen.

Momenteel (sinds januari ‘24)  ben ik aan derde chemoronde bezig in het ziekenhuis. Een behandeling die in de zomer is gestart heeft helaas niet gewerkt. Naast het ziek zijn komt er opnieuw de zorg bij van alle financiële kosten. Mijn werk staat ook weer een tijd op pauze momenteel, het is niet te combineren met mijn zware behandeling. Ik val dus weer terug op een kleine ziekte uitkering. Doordat mijn beide ouders reeds overleden zijn heb ik niemand om op terug te kunnen vallen. De afgelopen 2,5 jaar is niet enkel een hel geweest op emotioneel vlak, maar ook op financieel vlak. 

Ik hoop via deze warme oproep dat ik op jullie steun kan rekenen om mijn hoofd een beetje boven water te kunnen houden.

Elke kleine bijdrage is van tel en zou een lichtpuntje in deze donkere tijd kunnen zijn.

Lieve groetjes en alvast bedankt om ‘mijn verhaal’ te lezen.

Esther 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 7/04/2024 gestart
45x bekeken

Actie georganiseerd door:

Esther V

Esther V

 
€ 0 ingezameld

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 7/04/2024 gestart
45x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Medisch
Misbruik melden