Aankoop voor een nieuw hoorapparaat

Aankoop voor een nieuw hoorapparaat
Evi Bruneel

Steun Robby met de aankoop van een nieuw hoorapparaat na verlies van het zijne.

 

Hallo lieve mensen, familie en vrienden…

Ik ga mij eventjes kort voorstellen. Mijn naam is Bruneel Evi ben 37 jaar , fiere mama van 2 prachtige dochters en al 24 jaar gelukkig samen met mijn man Willemyns Robby.

Op 16/03/2022 kwam mijn man zwaar ten val met schedelbreuken en hersenbloedingen als gevolg. Mijn dochters en ik troffen zijn levenloze lichaam aan in een plas bloed vooraan de trap. Snel starten mijn dochters en ik de reanimatie op en verwittigden met alle spoed de hulpdiensten. Gelukkig waren deze snel ter plaatse!

Toch werden het lange en onzekere dagen. Mijn man zijn aangezicht was helemaal verbrijzeld aan de linkerkant, gehoororgaan en evenwichtsorgaan links zijn doorgesneden en onherstelbaar. De bloedingen in zijn hoofd en hersenen oefenden zo een grote druk uit dat ze mijn man in een kunstmatige coma moesten houden. 3 lange en bange weken vol met angst en vragen of hij het wel zou halen.

Eindelijk ontwaakte mijn man! Zo gelukkig dat hij er nog is! Maar het werd al snel duidelijk dat mijn man nog een lange weg te gaan had en heeft.

Na enkele maanden verblijf op de dienst neurologie kon de lange revalidatie beginnen. Natuurlijk bracht dit alles ook een zwaar financieel plaatje met zich mee.

Fysiek is mijn man er gelukkig heel goed doorgekomen, maar heeft wel behoorlijke hersenschade. Waardoor hij dagelijks ondraaglijke pijnen moet ervaren, heeft last van zware tinutis en evenwichtsstoornissen. De tinutis kan wel onderdrukt worden door een hoorapparaat, dus hadden we er ook eentje aangeschaft om het leven van mijn man toch wat draaglijker te maken. Nu zijn we deze verloren en hebben we niet de financiële middelen om een nieuwe aan te schaffen.

Overal heb ik gezocht. Heel ons huis heb ik doorzocht de tuin, de garage, maar nergens te vinden. Ik ben echt ten einde raad waar deze zou kunnen zijn.

Ik betaal deze nog steeds af, maar zoals ik al zei heb ik spijtig genoeg niet meer de financiële middelen om een nieuwe aan te kopen.

Daarom vraag ik jullie lieve mensen, familie en vrienden om ons a.u.b. te helpen. Iedere euro is welkom en helpt ons dichter bij een nieuw hoorapparaat.

Alvast heel erg bedankt van dit berichtje te willen doorlezen.

Vele groeten Robby en Evi

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 1/06/2024 gestart
168x bekeken

Actie georganiseerd door:

Evi Bruneel

Evi Bruneel

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 1/06/2024 gestart
168x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Medisch
Misbruik melden