1734km loopafstand tegen Kanker.

1734km loopafstand tegen Kanker.
Jeffrey Smit

Wij gaan 1734km lopen om geld in te zamelen tegen de strijd van deze ziekte.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Beste mensen, wij zijn Jeffrey & Rosanna.
 

#Het verhaal

Wij zijn een stelletje die iets willen betekenen voor onze medemens, vanuit een goed hart, en uiteraard houden wij wel van een uitdaging, Ik (Jeffrey) kom uit een familie waar heel veel kanker in voorkomt helaas, mijn moeder is 50 jaar geworden door lymfklier kanker, waarbij een longontsteking fataal werd voor haar, maar ook mijn oma's, tante's, en een nichtje, veelal bij de vrouwen van mijn familie. Maar naast onze familie, ook miljoenen andere mensen in de wereld, we willen een statement maken met onze reis dat je nooit moet opgeven. Samen staan we sterk.

Wij zitten zelf nu al in Valencia, wij hebben hier een familie lid wonen. (Zus) dus ons startpunt is direct al bereikt, wij hebben een ticket voor onze retour vlucht naar Nederland (Schiphol) deze vertrekt op 18 juli 2023, deze ticket willen wij dus niet gebruiken en te voet gaan, echter is dat wel alleen mogelijk als de benodigdheden voor de reis wel bewerkstelt kunnen worden, voor onze eigen veiligheid uiteraard. Het ticket zal ik in een bijlage of foto toevoegen, zodat alles netjes duidelijk ook is. Wij willen deze reis beginnen op 19 Juli 2023
 

#Onze uitdaging;

vrij impulsief, maar uniek,
wij willen graag een afstand te voet afleggen van de plaats Valencia (Spanje) naar Nederland (Haarlem) dit enkel met enkel 1 bagage per persoon, (Backpack). Dit is 1734Km, het verhaal wat hier bij komt kijken tijdens deze spannende en gewaagde reis willen wij graag vastleggen op camera & hier verslagen van maken (Video's een Vlog), zodat de mensen die ons willen volgen met onze reis hier ook bij kunnen zijn live.
 

#Ons plan;

We willen graag deze reis doen, we hebben verder geen ervaring met zulke lange afstanden, maar wij geloven hier oprecht in dat het iets kan betekenen, met het geld wat wij inzamelen willen wij de helft naar het kankerfonds doneren, of iets in die dergelijke sector, hiervoor ontvangen wij ook graag advies van een professioneel of iemand die hier verstand van heeft, de andere helft van het bedrag wat we ophalen gaat vooral naar de benodigheden voor onze reis,
Ik zal een aantal punten opnoemen, want goed voorbereid werk is van belang en echt cruciaal.

# Benodigheden;

• 2 stevige backpack rugzakken.
• 2 paar stevige wandelschoenen & Sokken.
• 2 Slaapzakken
• 1 Tent
• 1 Camera
• Vuur (aanstekers, Lucifers)
• Kookbenodigheden, (Pan)
• Powerbanks (Opladers) zodat wij onze reis kunnen vastleggen.
• Een Kaart & Kompas
• EHBO kist (Pleisters, Paracetemol en overige medicatie)
• overige levens & overlevings middelen.

 

# De route;

We beginnen in valencia via zaragoza komen we aan de grens van Andorra Frankrijk binnen,  langs bordeaux naar Parijs, waar we uiteraard overal tussendoor mooie opnames maken. 
Van Parijs de grens over naar België, via de plaats mons, langs de aalst en Brussel. Waar we via antwerpen uiteindelijk de Nederlandse grens zullen bereiken.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 9/07/2023 gestart
68x bekeken

Actie georganiseerd door:

Jeffrey Smit

Jeffrey Smit

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 9/07/2023 gestart
68x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog