In the media

Slaponline

Voorverkoop Benefietconcert ‘Assie Beats MS’ gestart!

20 Aug 2024

Assie ook wel Astrid van Mill genoemd lijdt aan een progressieve vorm van MS. Zij is een kleurrijke vrouw die positief in het leven staat. Momenteel kan zij zich in een elektrische rolstoel voortbewegen en met haar linkerhand nog handelingen uitvoeren. Door een stamceltransplantatie te ondergaan zou zij weer meer kwaliteit van leven kunnen krijgen. In Mexico kan zij geholpen worden, maar daar is geld voor nodig. Assie is ook een groot muziekliefhebber en daarom hebben een aantal bevriende muzikanten de krachten gebundeld om te spelen op het Benefietconcert ‘Assie Beats MS’.

Slaponline
Siris

Marlies van Mill uit Lierop loopt Kennedymars voor haar zus Astrid

03 Jul 2024

Marlies van Mill uit Lierop gaat de 60e Kennedymars in Someren lopen voor haar zus Astrid en dat doet ze met enkele bekenden Michel, Tim en Wouter.

Marlies vertelt over deze sympathieke uitdaging: ''Mijn zus heeft sinds vier jaar gediagnostiseerd actieve Multiple Sclerose in progressieve vorm. De laatste 2,5 jaar is zij mobiel volledig afhankelijk geworden. Of ze ligt in bed of ze zit in haar aangepaste elektrische rolstoel. Ze wil heel graag dat de ziekte stopt. Daarom hoopt ze op een aHSCT-behandeling/stamceloperatie in Mexico. Die is in Nederland voor deze MS-vorm niet mogelijk''.

Siris
Siris

Stop MS bij Astrid

03 Jun 2024

In Lierop is de crowdfundingsactie 'Stop MS bij Astrid' gestart voor Astrid van Mill, die aan de ziekte Actieve Multiple Sclerose lijdt.

Siris
Eindhovens Dagblad

Astrid (53) verplaatst haar strijd tegen MS van verpleeghuis naar Mexico: ‘Wat ik zelf kan, doe ik’

30 Apr 2024

EINDHOVEN/LIEROP - Ze woont als 53-jarige in een verpleeghuis, maar Astrid van Mill uit Eindhoven is strijdbaar en optimistisch. Om haar ziekte MS eronder te krijgen, heeft ze haar hoop gevestigd op stamceltherapie in Mexico.

Eindhovens Dagblad