In the media

Het Nieuwsblad

Wouter (38) kan zijn café weer (even) openen na juridische strijd met buurman: “Opnieuw veel goesting om te vechten”

31 May 2021

BEVEREN-WAAS / MELSELE - Café ’t Portaal op het kerkplein van Melsele is weer open. Na een juridische strijd met een buur moest Wouter de kroeg sluiten, maar die beslissing werd in beroep ongedaan gemaakt. “Ik heb opnieuw veel goesting om voor mijn zaak te vechten”, zegt een opgeluchte uitbater Wouter (38).

Het Nieuwsblad
Het Nieuwsblad

Al 20.000 euro ingezameld zodat Wouter (38) zijn café niet moet sluiten na juridisch conflict met buurman: “Ik heb er geen woorden voor”

27 Mar 2021

BEVEREN-WAAS / MELSELE - Cafébaas Wouter uit Melsele wordt overspoeld met steunbetuigingen nadat bekend is geraakt dat hij mogelijk zijn café moet sluiten na een juridisch conflict met een buurman. Er werd zelfs al een crowdfunding opgericht voor café ’t Portaal en op twee dagen tijd leverde dat zo’n 20.000 euro op. “Dit geld is niet alleen voor mij, maar voor het dorpscafé en het dorp”, zegt de ontroerde cafébaas.

Het Nieuwsblad
Het Laatste Nieuws

Golf van solidariteit voor ’t Portaal: crowdfunding levert 13.000 euro op

24 Mar 2021

MELSELE - Een solidariteitsactie voor Wouter Kersschot, de uitbater van het met sluiting bedreigde café ’t Portaal in Melsele, heeft op nog geen 24 uur tijd een recordbedrag van maar liefst 13.000 euro opgeleverd. Met het geld willen vrienden, familie en vaste stamgasten Wouter steunen bij de gerechtskosten en mogelijke verbouwingen.

Het Laatste Nieuws
Het Nieuwsblad

Wouter (38) dreigt zijn geliefde café voorgoed te verliezen door jarenlang conflict met buur: “Dit krijg ik niet aan mijn kinderen uitgelegd”

24 Mar 2021

BEVEREN-WAAS / MELSELE - Wouter Kersschot (38) kocht vijf jaar café ’t Portaal in het centrum van Melsele over. Maar nu komt er een bijzonder onaangenaam verrassing boven water. Zonder zijn medeweten heeft de vorige eigenaar destijds een bouwovertreding begaan. Die overtreding werd aangeklaagd door een buur en dat kan Wouter nu duur komen te staan. “Dit krijg ik niet aan mijn kinderen uitgelegd”, zegt hij.

Het Nieuwsblad